Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ma vettem egy XBOX Series S...

Ma vettem egy XBOX Series S játék konzolt, négy dolog lenne ami érdekelne, a grafika, a game pass a kontroller töltése és az egér + billentyűzet támogatása ???. Többi lent.

Figyelt kérdés
Az egyik az hogy a Series X-hez képest az S ha pl mindkettőt csak FHD vagy FHD+ felbontáson használnám akkor lenne e a játékok grafikája között eltérés, és ha igen akkor kicsi vagy nagy ???. A másik pedig az hogy kaptam ajándékba 3 hónap game passt, na most mellé kell még a live gold vagy sem ???. A harmadik kérdésem pedig a kontroller töltése, elől a kontroller elején van egy USB C aljzat, na most ha abba bedugom a USB C telefon töltő ( SAMSUNG GALAXY A80 töltőfeje és S21PLUS adat-töltőkábele, a másik az A80é megtört ) - adatkábelét aminek a másik vége a töltő adapterbe megy és úgy be a fali aljzatba úgy lehet tölteni a kontrollert, nem lesz baja a kontrollernek ???, a kontrollerhez Duracell elemeket kaptam. A negyedik pedig hogy a Series S is támogatja az egér + billentyűzetet ???, illetve Call Of Duty Modern Warfare 2 ( COD MW 2022 ) támogatja Series S verziója támogatja a billentyűzetet + egeret ???. Még nem üzemeltem be mert majd jövőhónap fizukor tudom megvenni rá a MW2022-t és ezért vannak ezek az alap kérdések, meg azért mert PC-ről váltottam konzolra.
2022. okt. 29. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkunak vegyél ilyet: [link] (Nem muszáj pont ezt, van más márkájú is.)

Vagy 2x2 tölthető elemet és egy töltőt.

Én az első lehetőséget jobban szeretem, mert így kábellel kényelmesen lehet tölteni, sokat is kibír, de ha lemerül, akkor nincs gyors csere.

2022. nov. 5. 22:02
 12/17 A kérdező kommentje:
anonim Nekem csak a Call Of Duty Modern Warfare II van meg XBOX Series S-re, abból is a Series X/S változat, abból is van One, Series X/S-re optimalizált változat, nos az X/S-re optimalizált változatot kell megvenni akkor lesz ugyan olyan a grafikai részletesség mint egy hasonló képességű de jóval drágább PC-n ami FHD-FHD+ felbontáson max grafikai részletesség mellett 60-120 fps-el képes elvinni Ray Tracingel ezt a játékot. Egyébként ismerősöm játszik ugyan úgy Series S-en a pókember legújabb részével és a Need For Speed Heatel, én kipróbáltam a Forza Horizon 5 játékot mivel van Game Pass és a Forza Horizon 5 benne van a Game Passba és ugyan ez volt a helyzet. Azt alá írom hogy ha új játékokat 4K-ban akarsz játszani akkor hogy tudja az S tartani a 60fps-t a grafikai részletességet beáldozza, nos én nem játszok 4K-ban sem 120 fps-el, nekem FHD monitorom van ami 60Hz-es és támogatja a leírás szerint a HDR-t az ASUS oldalán mivel nekem egy sok éves ASUS PB238Q monitorom van. Amúgy én magam is szkeptikus voltam azzal kapcsolatban hogy a grafika Series S-en van e olyan jó mint az előbb leírt PC-n, és van, legalábbis azokban a játékokban van amikkel én és ismerőseim játszanak. Nem tudom te milyen játékokkal játszol és milyen gépen és mely konzolokra optimalizált változatot veszed meg és mekkora felbontáson játszol, de az biztos hogy az említett játékokban a grafika nagyon szép, nekem mindig fontos a grafikai részletesség és ha nem lenne szép akkor azt leírnám.
2022. nov. 7. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Tudom mit jelent az X/S jelölés, 1 játékom kivételével mindegyik olyan.

Akkor nézzük sorban:

- Új pókember Xboxon? Rosszúl tudom, hogy az csak PS-en és PC-n van?

- NFS Heat kifejezetten csúnya a PC-hez képest még Series X-en is, bár ez nem is X/S játék.

- Horizon 5 nagyon szép Series X-en, 4K-ban, de ezt is volt szerencsém gépen játszani, és azért van különbség.

Nem állítom, hogy csúnya a Series S (elvégre azelött One S-em volt, azt is szerettem), de a kérdésre miszerint van-e a különbség azonos felbontáson (FHD) a Series S és a Series X között, a válasz határozottan igen!

Ami Series X-en (X/S jelölés mellett) 30fps, abból nem elég a felbontást lejjebb venni, hogy a Series S-en is meglegyen a 30.

2022. nov. 7. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:

“ hasonló képességű de jóval drágább PC-n"

Egy hasonló képességű pc nem lesz sokkal drágább, mint egy konzol. Egyszerűen ott másért fizetsz. De, ha beleszámolod a gold-ot vagy a plus-t egy idő után a pc jobban megéri. Nem kell RTX 4090 a gépbe és máris nem lesz 5000€ egy pc. Full hd felbontásra egy 3060 is elég, ami a Series X teljesítménye körül van.

Én nem azt mondom, hogy az egyik platform jobb lenne a másiknál, csak azt, hogy az nem igaz, hogy hasonló teljesítményt kapsz töredék áron.

2022. nov. 7. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
*gyors kiegészítés: használtan kell most Nvidia kártyát venni, mert újan nem éri meg. Valamiért az egekben van az áruk.
2022. nov. 7. 15:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Soha használtan nem veszek semmit. Én megbecsülöm a dolgaimat, de nem mindenki ilyen, van aki szét OCzza a kártyát is, meg melegszik nagyon mert rossz szellőzéssel rendelkező házba teszi be a kártyát. Nem tudhatom hogy hogyan volt használva és így nem bízok meg a használt alkatrészekbe - eszközökbe.
2022. nov. 9. 09:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor meg hazudott mert én nem játszok vele. De viszont a Heat és F1 meg az új COD nagyon szép, a Heat szebb mint PC-n ami nekem írtam 1070, 16GB RAM, i7 8700K. És a Forza Horizon 5 ami Game Passban elérhető. FHDban szép és részletes a grafika és a dinamikus felbontás nélkül. 1440P-ben 60 fps mellett is részletes és nagyon szép a grafika, az már meglehet hogy 1440P 120 fps esetében már a dinamikus felbontás működésbe lép és talán a grafikai részletességen is észrevehető lesz negatív értelemben a látvány.
2022. nov. 9. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!