Sims4: Miért törölte őket?
Külön voltak mentve a háztartások, de nehéz volt kezelni egy idő után hogy mit hova mentek.
Így végül egybe mentettem az összeset, egy mentesen belül volt több háztartás. Jónak is tűnt minden. Erre most eltűnt 2 családom, a meglévők többsége meg "visszafejlődött". Az egyik családnál pl 3 toddler és 1 baby volt. Most viszont csak 1 toddler és 2 baby.
Mit szúrtam el? Vissza lehet csinálni? Ugye csak valami bug a sok és hirtelen mentések miatt? :(
Nem tudom milyen az a tört. Eredeti játékról van szó, meg lett vásárolva. Kiegészítők nincsenek hozzá, de amúgy full verzió ps4-en.
És hogy lehet a mentést visszacsinálni? :c
Ha ps akkor csak eredeti lehet.
A mentést illetően pedig mikor betőltenéd a mentést ott kell lennie "backup" vagy valami hasonló nevű gombnak. Azzal a 3 korábbi azon a mentésen lévő mentést vissza tudod állítani.
Sosem láttam ilyen opciót, de majd akkor megnézem, köszönöm.
Én ezt találtam:
De egyelőre a dokumentumokat se találom nem hogy a többit. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!