Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan működik ez a kártyatrükk?

Hogyan működik ez a kártyatrükk?

Figyelt kérdés

Egy barátom hónapokkal ezelőtt mutatott egy trükköt, amit még azóta sem sikerült megfejtenünk.

A trükk lényege, hogy kilenc francia kártyát lefordítva tesz le az asztalra, ő kimegy a teremből, én rámutatok egyre, visszajön, és kitalálja melyikre mutattam, anélkül, hogy látta volna a kezemet.

Hogy csinálja?

2022. okt. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Többen vagytok jelen? Akkor van egy beépített ember aki valamilyen módon jeleli (mozdulatok, mimika stb.) a megoldást.
2022. okt. 28. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Tükör, telefon kamerája is lehet.
2022. okt. 28. 12:41
 3/4 A kérdező kommentje:
1: Igen, mindig többen vagyunk. erre is gondoltam már, de még soha nem vettem észre, hogy valaki segített volna neki :D
2022. nov. 2. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb mikor kimegy, akkor beszéld meg a többiekkel, hogy forduljanak el, vagy cseréljenek vele helyet (amikor bejön akkor mindenki más kimegy). Ha van beépített ember, lehet már a reakciója lebuktatja, hogy nem tud majd segíteni, a kitaláló pedig 1:52 eséllyel nem fogja jól megtippelni, amit eddig hibátlanul megválaszolt.

A másik megközelítés, hogy nincs segítő, de a leosztott kártyát sorrendje mindig fix. Hiába keveri meg egy harmadik fél, ha ki tudja cserélni egy előre bekészített paklira. A többi színjáték, mert ő megtanulja a sorrendet, így mindegy melyikre mutatsz, nem lesz véletlenszerű kártya alatta.

2022. nov. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!