Ha egyszer letöltöttem a Sims 4-et onnantól kezdve ingyenes lesz?
Figyelt kérdés
Most van ez az akció hogy október 18-tol november 1-ig ingyenesen letölthető. Remélem ha egyszer letöltöm utána nem kell fizetni érte2022. okt. 25. 19:10
1/5 anonim válasza:
A letöltés ingyenes de utána valszeg kér majd kódot. Meg ez csak egy próbaverzió nem!??
2/5 anonim válasza:
Nem november 1-ig ingyenes az alapjáték, hanem örökre. (Egyébként én pár éve úgy töltöttem le ingyen, hogy csak pár hétig volt ez az akció, és soha nem kellett később fizetnem érte.)
3/5 anonim válasza:
#2: Az Originen már kétszer is volt ingyenes heteken át, de mégsem volt ilyen hisztéria körülötte.
4/5 anonim válasza:
Én ingyé bezsebeltem Steam-en, de hogy minek azt nem tudom. xD DLC-k nélkül úgyse fogom játszani így tök fölösleges. xD
5/5 anonim válasza:
4 Van dlc unlocker. Steamhez nem biztos, hogy mukodik, szedd le inkabb az EA approl.
Amugy orokre ingyenes mostmar, ahogy irtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!