Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha egyszer letöltöttem a Sims...

Ha egyszer letöltöttem a Sims 4-et onnantól kezdve ingyenes lesz?

Figyelt kérdés
Most van ez az akció hogy október 18-tol november 1-ig ingyenesen letölthető. Remélem ha egyszer letöltöm utána nem kell fizetni érte

2022. okt. 25. 19:10
 1/5 anonim válasza:
14%
A letöltés ingyenes de utána valszeg kér majd kódot. Meg ez csak egy próbaverzió nem!??
2022. okt. 25. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem november 1-ig ingyenes az alapjáték, hanem örökre. (Egyébként én pár éve úgy töltöttem le ingyen, hogy csak pár hétig volt ez az akció, és soha nem kellett később fizetnem érte.)
2022. okt. 25. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: Az Originen már kétszer is volt ingyenes heteken át, de mégsem volt ilyen hisztéria körülötte.
2022. okt. 25. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ingyé bezsebeltem Steam-en, de hogy minek azt nem tudom. xD DLC-k nélkül úgyse fogom játszani így tök fölösleges. xD
2022. okt. 25. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:

4 Van dlc unlocker. Steamhez nem biztos, hogy mukodik, szedd le inkabb az EA approl.

Amugy orokre ingyenes mostmar, ahogy irtak.

2022. okt. 26. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!