Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nekem tűnik fel hogy...

Csak nekem tűnik fel hogy mennyire rondán túlfényezett/túlkontrasztozott ez a játék?

Figyelt kérdés

[link]

Megjelent ez a híres játék, de én 10 perc után most azt mondom, hogy hulladék.

A valóságban soha se látsz olyat, hogy a napfény miatt csak egy sárga foltot látsz.

Rosszul van beállítva ennyi.

Szerintem undorító.

Pedig az első részt 2x végigtoltam ami nálam nagy szó.

De ez... El is ment tőle a kedvem.

2022. okt. 20. 18:18
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Ez a véleményem.

Senkire se akarok ráerőszakolni semmit.

Egyébként az 1ik legundorítóbb játékról beszélünk. Nem az eltúlzott napfény az egyetlen zavaró dolog a játékban.

Azért játszok vele mert horror(játék) "rajongó" vagyok.

De ezt most egy picit túl tolták...

(Nagyrészt a kisgyerek rémálmai voltak ezek a nagyon fényes részek. Én el tudom ismerni ha túl korán alkotok véleményt. Te meg csak kötekedsz)

2022. okt. 25. 17:29
 32/32 anonim ***** válasza:

"Én el tudom ismerni ha túl korán alkotok véleményt. Te meg csak kötekedsz"

Ahhaaaa, ehhez képest még mindig hajtogatód a magadét:

"Egyébként az 1ik legundorítóbb játékról beszélünk. Nem az eltúlzott napfény az egyetlen zavaró dolog a játékban."

Szóval szép kis öngólt lőttél. Menj sírj anyucikának hogy hogy nem tetszik a játék amit a bankkártyájával vettél.

2022. okt. 25. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!