Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sonos, VAGY JBL márkától...

Sonos, VAGY JBL márkától konfiguráljak magamnak házimozi rendezert?

Figyelt kérdés
JBL-nél van 9.1 azon az áron, aminél a Sonos egyetlen soundbarja kerül majdnem annyiba. Gondolom ez sugall valamit. Nagyon fontos lenne a térhangzás, de zenei élményben is jóval magasabb szintet szeretnék a papírvékony TV-m hangszórójához képest.

2022. okt. 20. 09:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve ez PlayStation 5-höz kéne, más márka nem érdekel.
2022. okt. 20. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Stop Sonos!
2022. okt. 22. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Na most házi mozi kell vagy hangélmény, mert a kettő teljesen különbözik egymástól. Ha Hi-Fi hangzás a cél, arra teljesen más kell erősítőtől kezdve hangfalig, mint a házi mozihoz. Házi mozinál szóljon jó hangosan kb ez az elvárás.

Beltérre a Sonos valamivel jobb (erősen típusfüggő), JBL akkor éri meg ha bent és kint is használva van, viszont nagyon fontos a pontos típus, mert csak márkanevekkel dobálózni sokat nem érsz el. Ez kb olyan melyik gyorsul jobban a Suzuki vagy a Lamborghini, persze hogy a suzuki, mert én az 1.6-os VItarára gondoltam Suzukinál míg a traktorra a lambónál.

JBL-lel nem nagyon lősz mellé, többet is próbáltam akár hordozható akár telepített fajtából, egy mezei Sony-hoz képest messze jobbak, Sonos-t passzolom, nézz teszteket, összehasonlítást a két pontos típus közt.

2022. okt. 23. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!