Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a whicked...

Miért nem működik a whicked whims?(sims4)

Figyelt kérdés

Valamilyen turbodriver-t írt ki, de sajnos elolvasni nem tudtam mert véletlenül automatikusan kiléptem belőle.

Megpróbáltam hogy kivettem a mods mappából, majd újra vissza tettem bele, de amikor megnyitottam a játékot, akkor nem kaptam meg a hiba üzenetet, de ettől függetlenül sem működik:/

2022. okt. 20. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Eredeti játékról van szó vagy lopott?
2022. okt. 20. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem eredeti. De korábban már működött, csak újra lett rakva a laptop így mindent újra letöltöttem rá és most nem akar működni.
2022. okt. 20. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:

A meztelenség működik, de a szexuális interakciók nem. Pedig töltöttem le "pózokat".

Szövegbuborékként sem jelenik meg a whicked whims opció.

2022. okt. 20. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem is torrentelt a cucc, de gond nélkül megy. Ha a modokat engedélyezted játékon belül, akkor nincs ötletem.
2022. okt. 20. 13:42
 5/6 H.B.Netta ***** válasza:

A legújabb frissítést letöltötted?

A beállításokat megcsináltad?

2022. nov. 5. 15:26
 6/6 anonim válasza:
Nekem maga az egész mód nem működik valamiért.... folyamatosan baszakszik. Most h új gépem van már meg se jeleniti a módot
2022. dec. 29. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!