Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit ajánlanátok elsőnek?

Mit ajánlanátok elsőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék elkezdeni játszani valamilyen játékkal, de őszintén nem vagyok benne túl gyakorlott. Tudnátok mondani valami egyszerű játékot? (lényegre olyasmire gondolok, mint Valorant, CSGO, stb)

Ne nevessetek ki légyszi._.,

Nagyon köszi, ha segítetek! Szép napot mindenkinek!

2022. okt. 17. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

World of Warcraft

Minecraft

2022. okt. 17. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

A CS:GO elég rossz példa, mivel ott a betanulási időszak nagyon hosszú, több tíz óra alatt tanulod meg a fegyverek használatát, a pályák hívószavait és a taktikát, csapatban játszani. Ha feladod 5-10 óra játék után, hogy ez nem megy és a 2000 órás játékosok lealáznak, akkor nem is fog menni, mert még sehol nem tartasz benne.

Ez viszont minden ilyen játékra igaz lesz, hogy mindet meg kell tanulni játszani, és az elején sok kudarc fog érni bennük.

2022. okt. 17. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rogue Company oylan mint a valorant csak 3. person
2022. okt. 17. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek!

#2: azért írtam azt, hogy a lényege legyen az, és igen, tudom-

Neked is köszi szépen:)

2022. okt. 17. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Talán a Rainbow Six Siege ami még hasonlít valamennyire erre a 2 játékra, de ennél több felkapott tactical shooter tudtom szerint nincs.
2022. okt. 17. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Warzone, PUBG, Valorant, R6, Fortnite, Minecraft, GTA V, CS:GO. Amit még érdemes lehet kipróbálnod: Rocket League, Assasin’s Creed széria, Fry Cry, Whatch Dogs. Remélem valamelyik tetszeni fog.
2022. okt. 21. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Esetleg ha kéne egy csapattárs akkor írj. Dc-m: Martin123#1533
2022. okt. 21. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld, köszi szépen :D
2023. jan. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!