Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars: The Old Republic...

Star Wars: The Old Republic MMORPG mennyivel több, ha előfizetek rá?

Figyelt kérdés

Előfizetek én rá, ha van értelme. Még egy kérdés, az angolja nagyon specifikius, vagy hétköznapi angol? Utóbbinak nyolcvan százalékát értem, de az RPG szakszavakat eléggé nem.

Köszi!

2022. okt. 17. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsabban fejlődsz, meg kapsz havonta úgynevezett cartel coint-ot amivel lehet ruhákat, mount-okat, fegyvereket meg mindenfélét venni, illetve több costumizálható lehetőséget ad a karaktered kinézetének testreszabásánál (pl el tudod rejteni a headgear-t). Ami miatt megéri legalább 1szer feliratkozni, hogy utána már az összes eddig megjelent kiegészítővel játszhatsz. Tehát 1 hónapra befizetsz, és az összessel tolhatod, utána akár le is iratkozhatsz.

Az angol szerintem csak nagyon alapszint kell hozzá. Nyilván a game-el elsősorban külföldiek játszanak, ezért ha meg akarod értetni magad akkor alapszinten jó ha beszéled a nyelvet, de ahhoz hogy felfogd a sztorit, meg elsajátítsd a játék mechanikáját nem kell anyanyelvi szintűnek lenned.

2022. okt. 17. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár dolgot biztos kihagytam, de itt egész részletesen leírják a dolgot:

[link]

2022. okt. 17. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. okt. 17. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Belenéztem, teljesen érthető az angolja, egy-két szó van, amit nem értek, azt majd nézem telefonon. Mivel életem első MMORPG játéka, WOW-ot sem játszottam soha, örömmel fogadok bármilyen kezdőknek való tanácsot, tippet. segítséget!

Köszönöm!

2022. okt. 18. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem Erdekelne hogy mennyien jatszak? Sokan?
2022. okt. 27. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt vannak a statok:

[link]

Azért nem egy wow...

2022. okt. 27. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!