Mostanában jön valami jó PC játék amire érdemes lesz ránézni és esetleg megvenni?
Figyelt kérdés
Pár éve vettem egy nagyon patika gépet. Nagyon sok pénzért. És warzonera vettem meg hasonló. Persze kivettek a jó mapot így már nincs kedvem játszani. Most jött ez a scorn. De nem jön mostanában valami komoly game? Inkabb az fps játékok fele hajlok. Vagy ilyen Portal jatekok fele. Logikai fps. Mint scorn.2022. okt. 16. 16:03
1/4 A kérdező kommentje:
Cod, Bf,R6 stb. ilyeneket szeretem.
2022. okt. 16. 16:04
2/4 anonim válasza:
Call of Duty: Modern Warfare 2
Warhammer 40,000: Darktide
3/4 anonim válasza:
A Darktide hangulata, atmoszférája nekem rettentően nem jött be a Béta alapján, sem a videók alapján. Ellentétben a Vermintide-al, ami máig szerintem a legbrutálisabb atmoszférával rendelkező játék.
Bár elég nagy népszerűségnek örvend a Darktide, szóval tuti lesz tábora. Plusz ha ilyen maradna a gépigénye, akkor ki tudod használni a patika PC-t...
4/4 anonim válasza:
Igaz nem ez a kategoria de a God pf Warnak elvileg talan meg iden jon ki egy dlc vagy masik jatek. Csak hallani hallottam rola, de azt erdemes varni sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!