Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vannak most a Far Cry 5...

Hogy vannak most a Far Cry 5 endingek?

Figyelt kérdés
Most játszottam végig a játékot ambiből nekem a "nuclear" ending jött ki mert nem halgattam Joshep Seedre és ott maradtam ezért ő (vagy nem tudom ki) felrobantotta a völgyet. De ha a "walk away" vagyis a távozás endinget választom amiben rook és a többiek elmennek akkor is felrobbantják a völgyet? Kérem valaki magyarázza el pontosabban.

2022. okt. 13. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem derül ki egyértelműen, hogy felrobbantják-e a bombát, de a rossz befejezésben Joseph átveszi a főszereplő feletti uralmat.

A "kánon" szerint a bomba felrobbant, ez vezetett a New Dawn eseményeihez.

2022. okt. 13. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor amikor Josephel ragadunk a bunkerben az a bad ending, amiben meg lelépünk a többiekel az a good ending?
2022. okt. 13. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy inkább mind a kettő bad ending mert most jut eszembe hogy a walk away ending végén a sheriff azt a zenét játsza a rádióból amivel Jacob az állatokat és a katonákat alakította át őrült gyilkológépekké, szóval az is történehetett hogy Rook fogta magát és lemészárolta a társait.
2022. okt. 13. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
#1 Szerintem a secret vagyis a jó endingben is felrobban a bomba, csak a Seed család sikeresen felkészül rá mi meg megyünk szépen vissza.
2023. ápr. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!