Lehet az eredeti sims4-et és a tört sims4-et egyesíteni?
Figyelt kérdés
Szóval jelenleg nekem a tört sims4-em van az összes kiegészítővel, de ugye abban nem lehet használni a galériát, így ha nem cc-t töltök le muszáj nekem építenem. Oktober 18.-án (asszem) ingyenes lesz az eredeti sims4 base game. Valahogy tudom egyesíteni a kettőt, hogy az alap játékban lévő galériát tudjam használni a torrentezett kiegészítőkkel?2022. okt. 10. 11:11
2/7 anonim válasza:
Pontosan. Csak mert alap ingyenes lesz attól még ősszeférhetetlen lopott játékkal. Vagy újrakezded eredetin majd vagy folytatód a lopott verziót galéria nélkül.
3/7 anonim válasza:
Dehogy lehet! Pont az a lényege az alapjáték ingyenessé tételének, hogy potenciálisan minél többen költsenek a kiegészítők megvételére.
4/7 A kérdező kommentje:
Ahhh valahogy sejtettem és ez is tünt logikusnak, de azért reménykedem :(
Köszönöm a válaszokat <3
2022. okt. 10. 16:45
5/7 anonim válasza:
Én még nem ismerem a Sims 4-et, de tetszik ez az ingyenessé válás, utánajárok :D Viszont, ez a galéria mire jó? Mennyire van rá szükség? Nekem a Sims 3 alapjáték eredeti, tört kiegészítőkkel, de nincs problémám semmilyen egyedi tartalommal.
6/7 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy a sima legális alapjátékot használod a galériához és a törttel játszol. De van mód arra is, hogy a tört játékban elérd a galériát, és arra is, hogy az eredeti játékhoz hozzáadj tört kiegészítőket. Itt most nem részletezném, mert szabályellenes. :)
7/7 anonim válasza:
Nem, de ha a mentéseket atrakod az eredetibe, akkor meg lesz mindened.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!