Megéri módosítani a Ps4 burkolatát?
Sok helyen olvastam, többek között itt is, hogy
"normális a Ps4 melegedése"
Nekem is volt mindenféle konzolom, de eddig a Ps4 a legforróbb.
A legstabilabb konzol ma, szerintem egy RGH-s Xbox360, ahol az automata szabályzó nem engedi 60 fok felé a "cuccokat" benne.
Szóval az én tapasztalatom az, hogy igenis melegek, mondjuk mint egy frissen sült almás süti, amivel vársz egy kicsit hogy ehetőre hüljön.
Szóval majdnem forró.
A gép teljesítményét nézve elég gagyi szerintem a hűtés benne.
Hiába volt hangos, emlékeztek milyen hangja volt pl a Dreamcast hűtésének..
De, az a venti az aztán, még pörgött benne, mai napig jó a Dreamcast em.
Ps4 em viszont már volt sok, nagyon, a legkülönbözőbb hibákkal.
Aztán vár az ember egy szervízre, mikor benne van mondjuk egy Bloodeborne ban.
Olyan mintha nem is lenne benne hűtés, van az a pici ventillátor, ami épphogy pörög, és közben olyan forró mintha telefonon nyomnám a Black Desertet maxon, vagy egy órán át.
És igen, én is olvastam olyan véleményeket hogy
"Ez normális", meg hogy "persze hogy melegednek az elektronikai cuccok"..stb..
De akkor nézzünk meg egy hasonló teljesítményű PC-t.
Több ventillátor is van bennük, vízhűtés, minden játszik, és ott ugye a tér is nagyobb mint ezekbe a préselt lapkonzolokba.
Akkor ha normális, minek hűtik ezerrel passzívan/ aktívan a PC- ket?
Miért van vásárolható plusz ventillátorna Ps-hez?
Miért van tele a net Ps4 hűtésmódosításokkal?
Szóval vagy én vagyok elátkozva, és vettem vagy 6 Ps4 et, a generáció alatt, vagy tényleg gyenge a hűtésük.
A 360 nak is úgy lett jó, ha ki lett RGH-z va, és meglehet nézni, hogy azokban mekkora ventillátor/hűtőborda van.
Szóval van ez a 2 tábor,
akik azt mondják: nem melegszik, vagy csak "normálisan",
És van az aki mint Én is,érzem hogy forró, meg azt hogy tényleg pl a Dreamcast jobban kipörgeti a hőt.
Nyílvàn itt is megoszlanak majd a vélemények, de pont ez az, hogy érdekelne minden ps4 tulaj tapasztalata.
Esetleg, aki módosította, annak jobb lett e, stb..
Köszönöm :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!