Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Returnal mennyire nehèz?

Returnal mennyire nehèz?

Figyelt kérdés
Ps5-n most jutottam el oda hogy a Returnalre esetleg ránèzzek. Annyi háttèrinfom van csak hogy elèggè nehèz a játèk. En nemszeretem pl a dark souls,elden ring ès hasonlo társait,tul nehezek nekem nem èr annyi idegeskedèst. Kèrdèsem hogy ez ezekhez kèpest milyen nehèz? En alapjáraton minden játèkot közepes nehèzsègen játszok,legyen kihivas de azert megse kapjak agyverzest. Ajánlanátok?

#Returnal
2022. okt. 8. 23:31
 1/2 anonim ***** válasza:
NAGYON nehéz. Két olyan embert is ismerek, akik az összes soulslike játékot végigtolták szintlépés és fejlesztések nélkül, de a Returnalba beletört a bicskájuk. Nem elég, ha kitanulod a célzást, a kitérést, az ellenfeleket, a fegyvereket. Kell hozzá egy rohadtul nagy adag szerencse is, hogy jó "leosztást" (pályák, ellenfelek, upgrade-ek) kapjál. Ezért van, akinek 30 óra egy végigjátszás, és van, akinek 2-300. Ja, és mentés nincs, a konzol kikapcsolásával elveszik minden, ha közben jön egy áramszünet, akkor buktad az egészet.
2022. okt. 9. 10:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ezt szomoruan hallom,állatul nez ki a jatek. De akkor csak gameplayeket nezegetek :). Koszi az infot
2022. okt. 9. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!