Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mordhau vagy Chivalry 2?

Mordhau vagy Chivalry 2?

Figyelt kérdés

#Mordhau #Chivalry 2
2022. okt. 7. 02:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A Mordhau rettenetesen bonyolult, iszonyú sokat kell gyakorolni, hogy kitanuld az irányítást, a hárítást, stb. Egy kezdőnek az első 100-200 órában semmi esélye sincs a profikkal szemben. Egy FPS-ben még egy kezdő is le tudja lőni a legjobb játékost, de itt szinte kizárt.

A Chivalry 2 sokkal-sokkal játékos-barátabb, könnyebb belerázódni.

2022. okt. 7. 22:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Azért néztem a Mordhau-t, mert ez van leakciózva most. Soha nem hallottam erről a játékról, nem is értem, hogy, pedig figyelem az ilyeneket.

Ki is próbáltam ingyenes hétvégét, nagyon tetszik a játék atmoszférája, de sajnos a közelharc valóban rettentően bonyolult.

Viszont én a realisztikus játékokat szeretem, mint pl. Verdun vagy az Insurgency, a CoD és BF féle ugrálós mesetörténetek nem az én világom.

Lehet megveszem, aztán belejövök.

A Chivalry 2-ben az mondjuk jobban tetszik, hogy kicsit jobb a látványvilágba.

2022. okt. 8. 00:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!