Milyen programmal modellezték a GTA4-et?

Első vok:
Na látod kb 2 nap alatt nem jött válasz megmondtam neked hogy senki se fogja tudni xDD

Előző vok:
Persze én sem azt mondom hogy ne kérdezd meg ha valamire kíváncsi vagy de különben is miért érdekel az téged hogy mivel modellezték a GTA 4-et? :)

Első megint:
Wings 3D-t én is ismerem nekem is van én is szoktam egyszerű dolgokat csinálni vele :D De amivel a GTA 4-et csinálták, vagy akármelyik ilyen játékot az sztem mind ilyen több 100 ezres progik ... Meg nehéz is lehet kezelni gondolj bele ezeknek ebből van diplomájuk..... Egyébként ha sikerül megszerezned a progit akkor sok szerencsét hozzá :D

Első:
Ja hát miér nem ezzel kezded :D [link]
Itt biztos találsz ilyet mert én annak idején a San Andreashoz is találtam progit meg le volt irva hogy kell csinálni meg minden és csináltam autókat meg ruhákat meg minden. Sztem ha körbe nézel azon az oldalon találsz a GTA IV-hez is. Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!