Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grounded xbox játéknak mi a...

Grounded xbox játéknak mi a lényege?

Figyelt kérdés
Néztem egykét külföldi streamet, de nem annyira jött át, single player része jó? Az eddigi betat most valtotta le a vegleges. Erdemes kiprobalni?

2022. okt. 6. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Lemész kicsibe és újra fel kell "nőnöd".

Single kb ugyan az mint multi, csak néha nehezebb, mert egyedül kell mindent megoldanod. Kb mint Minecraft, tudsz single-ben is játszani meg barátokkal is.

2022. okt. 6. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Túlélős - "kraftolós" játéknak szokták ezeket hívni. Kiraknak egy terepre ahol gyűjtögetned, vadásznod, harcolnod és építkezned kell a túlélés érdekében. Nem konkrét fejlődés van hanem ahogy egyre több mindent ismersz meg egyre komolyabb felszerelést és ellátmányt tudsz magadnak csinálni és így a nehezebb akadályokat és ellenfeleket legyőzni. A Grounded abban különbözik a többitől, hogy miniatűr (bogár méretű) emberként kell túlélned egy hátsó kertben egyedül vagy barátokkal. Ha láttad azt a régi filmet, hogy "Drágám a kölykök összementek!" az nagyon hasonló alapötletet tartalmaz.
2022. okt. 7. 07:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet túl öreg vagyok már az efféle játékokhoz, de ezt a minecraftot sem értettem soha
2022. okt. 7. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Látom régi kérdés.

31 éves férfiként nézőpont kérdése, hogy öreg vagyok-e vagy fiatal. Kinek mi ugye.

Én eddig 160 órát tettem bele single playeren. Nekem nagyon bejött. Többet játszottam vele eddig 40 órával mint a Red Dead Redemption 2-vel, amiről elismerem, hogy igényesebb, komolyabb játék szinte minden tulajdonságában, valahogy mégis ez fogott meg jobban, ami azért sokkal komolytalanabb.

2024. júl. 10. 02:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 40 vagyok, de beleraktam olyan 80 órát hasonló korú barátokkal. Gyerekként imádtam a filmet és a játék is nagyon tetszik pedig én amúgy irtózom az ilyen túlélő játékoktól.
2024. júl. 10. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igen. Multiban kipróbálnám, csak nincs kivel. (Nem tudom, hogy random emberekkel lehet-e, nem próbáltam még).
2024. júl. 10. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy van-e benne matchmaking (vagyis hogy be tudsz menni idegenekhez), szerintem nem. Egyedül viszont - szerintem - fele se olyan mókás, az összmunka sokkal emészthetőbbé és gyorsabbá teszi a még úgy is lassú gyűjtögetést/építkezést/harcot.

Emellett még annyit mondanék, hogy a játékot lehet FPS és TPS nézetből is játszani. A TPS mód sokkal kezelhetőbb, beláthatóbb stb, de az FPS mód viszont ad egy olyan rácsodálkozós érzést hogy tényleg milyen pici vagy. Néha érdemes átkapcsolgatni FPS módba akkor is ha TPSben játszol.

2024. júl. 11. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgyis ismerősökkel/barátokkal játszanék, csak nincs kivel sajna. Barátok közül mindenki CS-zik inkább :D

A Far Cry-okkal, Dying Light, Metro Exodus óta már csak FPS módban játszom, jobban adja, de megértem azokat is, akik a TPS-t preferálják, mint a GTA-kban.

2024. júl. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!