Grounded xbox játéknak mi a lényege?
Lemész kicsibe és újra fel kell "nőnöd".
Single kb ugyan az mint multi, csak néha nehezebb, mert egyedül kell mindent megoldanod. Kb mint Minecraft, tudsz single-ben is játszani meg barátokkal is.
Látom régi kérdés.
31 éves férfiként nézőpont kérdése, hogy öreg vagyok-e vagy fiatal. Kinek mi ugye.
Én eddig 160 órát tettem bele single playeren. Nekem nagyon bejött. Többet játszottam vele eddig 40 órával mint a Red Dead Redemption 2-vel, amiről elismerem, hogy igényesebb, komolyabb játék szinte minden tulajdonságában, valahogy mégis ez fogott meg jobban, ami azért sokkal komolytalanabb.
Nem emlékszem, hogy van-e benne matchmaking (vagyis hogy be tudsz menni idegenekhez), szerintem nem. Egyedül viszont - szerintem - fele se olyan mókás, az összmunka sokkal emészthetőbbé és gyorsabbá teszi a még úgy is lassú gyűjtögetést/építkezést/harcot.
Emellett még annyit mondanék, hogy a játékot lehet FPS és TPS nézetből is játszani. A TPS mód sokkal kezelhetőbb, beláthatóbb stb, de az FPS mód viszont ad egy olyan rácsodálkozós érzést hogy tényleg milyen pici vagy. Néha érdemes átkapcsolgatni FPS módba akkor is ha TPSben játszol.
Úgyis ismerősökkel/barátokkal játszanék, csak nincs kivel sajna. Barátok közül mindenki CS-zik inkább :D
A Far Cry-okkal, Dying Light, Metro Exodus óta már csak FPS módban játszom, jobban adja, de megértem azokat is, akik a TPS-t preferálják, mint a GTA-kban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!