Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet PS4 játékokat...

Mozdulatlan kérdése:

Hogyan lehet PS4 játékokat magyarítani?

Figyelt kérdés

Egy halom PS4-es játékra már létezik magyarosítás, de akárhol kérdeztem utána, mindenki óva intett attól, hogy nehogy megpróbáljam magyarítani őket, mert akkor elveszti az online játék lehetőségét, stb.

De...akkor...MINEK léteznek ilyen magyarítások?

Mondjuk azt alapból sehol nem írjál le, mi ennek a módja.

2022. okt. 5. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek a magyarítások feltört ps4-ekre vannak. Ott alapból nincs online-ra már lehetőséged. Ezért is tudják magyarítani. De igen, ha hivatalos ps4-re próbálnád berakni azzal hazavágnád ps4-es verziód.
2022. okt. 5. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha van olyan játékos, aki megfelel ezeknek:

-Nem tud angolul, és nem is hajlandó megtanulni

-Kizárólag single player játékokkal játszik

-Nem érdekli sem a garanciavesztés, sem a konzol online funkciói, akkor neki járható út lehet a magyarítás. A Magyarítások Portálon fent van jó pár PS4 játék is, de ha jól tudom, regisztráció szükséges a letöltésükhöz. Egy csomó közülük befejezetlen, hibás, vagy kizárólag kalózverzióval működik, eredetivel nem.

Ha neked megér ennyi szívást, akkor hajrá!

Vagy akár meg is tanulhatsz angolul, és örökre elfelejtheted a magyarításokat.

2022. okt. 5. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudjátok...nem nagyon értem azokat, akik az angol nyelvet evidensebbnek tartják, mint a magyart. Ez amúgy a kereskedelemben és a vendéglátásban is jelen van, hogy a hülyék jobban beszélnek angolul, mint az anyanyelvükön.

Én szeretem az anyanyelvem. Sokkal szebb és sokkal választékosabb is, mint a gagyi angol - még akkor is, ha az angol "világnyelv". Ezt amúgy azért nem értem, mert a bolond amerikaiak aztán rohadtul nem beszélnek egyetlen idegen nyelvet se, de valahogy mégis mindenki az angolt majmolja. Felfoghatatlan.

2022. okt. 5. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Talán azért az angol a világnyelv mert azt a legkönnyebb megtanulni. Vagyis egyike a legkönnyebb nyelveknek ha pontos akarok lenni.

De amúgy ha ennyire ragaszkodsz magyarhoz akkor vegyél PC-t inkább, ott elég sok játékhoz van magyarítás.

Viszont #2 válaszolónak abban igaza van hogy nagyon körülményes(macerás) ps4-re rádobni 1 magyarítást ha az nem gyárilag van alapból benne. Természetesen ehhez feltört ps4 kell, ergo semmilyen online funkció nem lesz elérhető neked(frissitések,ujabb dlc-k,stb). Ha neked ez megéri ps-en akkor rajta. De egyszerübb ha Pc-t veszel.

2022. okt. 5. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Az engem is baromira zavar, hogy az üzleti életben, a médiában indokolatlanul burjánzik az angol nyelv. Ha végigmegy az ember a fővároson, szinte csak angol neveket talál – természetesen nem a nemzetközi márkák felirataira gondolok, hanem például arra, hogy az irodaházaknak, lakóparkoknak majdnem minden esetben angol nevet adnak, mert a suttyók cikinek érzik a magyart.

A filmek, játékok magyarításától viszont idegenkedem. A legtöbben sok a félrefordítás, a helyesírás meg olyan csapnivaló, hogy általános iskola hatodik osztályában is rezegne a léc. Arról nem is beszélve, hogy ha rendelkezel bizonyos angoltudással, egy-egy film vagy játék tovább tudja mélyíteni, és olyan szavakat, kifejezéseket sajátíthatsz el, amiket tankönyvekből, videós nyelvleckékből nem.

2022. okt. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!