Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Lego Words nem kap több...

A Lego Words nem kap több frissítést?

Figyelt kérdés
Steamen megvásároltam az összes kiegészítővel együtt és többszáz órám van benne és mai napig nem tudom megunni. A végtelenszámú random generált világok, a járművek, lények, karakterek stb, szerintem van olyan jó indie sandbox, mint a Minecraft. Sőt, ebben a játékban él a környezet és a pályán lévő karakterek és állatok interakcióba lépnek egymással. Viszont googlen semmilyen információt nem találok arról, hogy egyáltalán foglalkoznának vele a készítők. A legjobb tudomásom szerint nem jön ki hozzá több frissítés, ami nagy kár egy ilyen jó játékért. Vagy még várhatóak frissítések a játékhoz?

#Legowords
2022. okt. 4. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kétlem. Lego játékot kiadják és ha nincs bug amit javítani kéne onnantól hagyják is. Illetve túl régi játékról is beszélünk(persze ettől még jó játék), csak régi játékok szinte sose kapnak már update-t sajnos.
2022. okt. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!