Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Stadia leállása meglepett...

Stadia leállása meglepett valakit?

Figyelt kérdés
Google amennyire tartotta, hogy márpedig ez a jövő, aztán később már csak hogy bizony kitartanak a dolog mellett, erre januárban vége. Vajon hány embert lepett ez meg igazán?

2022. szept. 29. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Én még csak nem is hallottam róla. xD Ez olyasmi akart lenni mint a nemrég indult Steam Deck?
2022. szept. 29. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, streaming szolgáltatás volt játékokhoz.
2022. szept. 29. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem lepett meg.
2022. szept. 30. 02:07
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Amíg a rohadt elektronok, vagy akár maga a fény, nem képesek fénysebességnél gyorsabban közlekedni, és amíg a hálózati eszközök pufferelnek, addig lesz lag, jó nagy. Ha ez nem csak fragek szintjén létezik, akkor már nemigen beszélünk piacképességről. Rohadt fizika kifog mindenkin, hiába vannak sokan, hiába okosabbak mindenkinél.
2022. szept. 30. 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

A probléma ott volt, hogy nagy távot kellett ping-pongozni, főleg hogy a fő szerverek is Amerikában voltak.

Ez a streaming szolgáltatás pont az elmaradottabb régiókban/országokban tudott volna életképes lenni, ahol a többségnek nincs pénze masszív PC-kre, de itt meg pont az volt a baj, hogy gyenge net, a szerver is messze van, ami még növelte a ping-et (nem laggolt többségében, a ms-es válasz volt lassú ami a legtöbb mai játékban kb egyenlő a halállal, mert nem tudsz kitérni, időben lőni stb) és egyéb apróságok.

Szerintem aki ma PC-n akar játszani (legalábbis itt, az EU-ban), azoknak többségében megvan erre a pénzügyi kerete, akiknek meg nincs, általában átmennek konzolra.

2022. szept. 30. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Engem meglepett, működőképes lett volna ha a Google nem spórolja el...
2022. szept. 30. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Hagyjuk már a googlet, mai napig nem képes keresés meg megosztás funkciót tenni olyan helyekre, ahol nyilvánvalóan szükség lenne rá.
2022. okt. 1. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!