Ping spike a játékokban mi a megoldás?
Üdv mindenki!!!
Segítséget szeretnék kérni vagyis tanácsot mert már nem találom mi lehet még a megoldást.
Hátha van esetleg aki ért hozzá és tud segíteni vagy van valami ötlete.
2.5 hónapja "Ping Spike"-om van és egyszerűen már nem tudok mit kezdeni vele roppant bosszantó mert főként online easport játékokkal játszom.És mondanom sem kell rendesen tönkre teszi a játékélményt amikor másodpercek maradnak ki vagy épp nem úgy reagál a játék ahogy te azt szeretnéd ezzel el lehetetlenítve teljesen.
Sajnos a szolgáltató váltás nem lehetséges mert vidéken csak ez a mikrohullámú internet van. Fontos tudnivaló hogy 10 éve ez az internetem van és sose volt ilyen problémám és most képtelen vagyok megoldani. 😕
Amit próbáltam sorban:
1.Szoftveres megoldások,Windows össze vissza állítgatása internetes útmutatók... stb
2.Jeleztem a szolgáltató felé.
3.Szolgáltató által a vevő antenna firmware frissítése.
3.Szolgáltató volt kint nálam cserélte a vevő antennám és beltéri tápot.
4.Én cseréltem az összes UTP kábelt.Mind azt ami az antennából jön mind azt ami a tápból a gépbe megy.
5.Wifi router állítgatása.( minimálisan de amikor direkt az internet tápból a gépbe dugtam az UTP-ét akkor is fent maradt a probléma)
6.Szolgáltató cserélte az adó antennát 2 hónap után.( most tartok itt és még ez sem szüntette meg talán javult de 20 percnyi játék alatt 11x volt ping spike-om.Ami nem túl jó arány).
Mit tehetnék még? mi lehet a probléma forrása? Hadver probléma?
Már úgy érzem teljesen reménytelen. 😕
Valaki segítsen ha tud.
Köszönöm.
10 éve van ez az internetem sosem volt ilyen baj vele.
100-150 méterre található tőlem az adó szántó föld van köztünk semmi takarás nincs.Nappos szél mentes időben is csinálta.Régen viharban sem volt ilyen problémám.
"10 éve van ez az internetem sosem volt ilyen baj vele."
Most van. Ez ilyen. Az internetszolgáltatás a legjelentéktelenebb okoktól is ki tud hagyni, és ezen okok túlnyomó többsége számodra se nem látható, se nem befolyásolható.
Kipróbálhatsz mindent, de az internetproblémák majdnem mindig a szolgáltató oldalán gyökereznek, viszonylag ritka, hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!