Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Stardew Valleyt megvettük...

A Stardew Valleyt megvettük de nem indul pedig Steamen meg van véve az iconja is ott van a tálcán. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pedig még a jatékidőt is kiirja es nem tudok vele játszani be se indul a kep se semmi.

Ott van Steamen hogy meg van véve, jatékidő is pedig nem jatszottam vele mert be se indult. Nem mókolt jatek! Megvettük. Ott vn a tálcan is magától került oda.

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 25. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Futtasd rendszergazdaként
2022. szept. 25. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
A könyvtárban jobb klikk a játék nevén, és Properties > Local files > Verify integrity of game files. A legtöbb indítási, kilépési stb. problémán segíteni szokott.
2022. szept. 26. 09:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Egy rakás f*s nem működik a steamen irja hogy fut pedig lósz*r se latszik be se kapcsolt semmi

Hogy kell rendszergazdakent?

Beperelem a steamet semmi se latszik semmi se hogy bekapcsolna vagy valami

Ha ra jobbklikkelek nem adki semmit csak ezt

[link]

Ha a megnyitasra nyomok csak a steam jön be de ott sem tudom inditani

2022. szept. 26. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt, a Steamen belül csináld:

https://www.youtube.com/watch?v=dGMkYLu091s

2022. szept. 26. 13:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Megcsináltam de nem ment elinditom a steamen azt irja megy de nem megy aztan fél perc múlva megall. Persze ugy hogy elevr nem is működött. Már egy hete probálom baxogat 😡😡

Bezzeg azt kiirja hogy játikidő 12 perc mikor még az azt se lattam a játékbòl hogy egyáltalán betöltött volna

2022. szept. 27. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Bekapcsolom annyit ir hogy steam felgő szu

Szinkronizálása majd az kb egy pilanatig latszik majd eltűnik

Már felveszem videóra hogy lassatok hogy pontosan mi van

2022. szept. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!