Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro Truck Simulator 2 konzol...

Euro Truck Simulator 2 konzol működése?

Figyelt kérdés

Átírtam a config.cfg fájlban a konzol sort, így elvileg a '~' (grave) billentyűvel lehet behozni a konzolt. Az én billentyűzetem viszont magyar kiosztású, így a felső sor (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,Ö,Ű,Ó), nem pedig (~,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,-,+). A megoldás elméletileg az, ha a controls.sii fájlban a konzol bevitelét átírom pl. az F10 billentyűre. Ezt meg is tettem, viszont így semmilyen gombra nem reagált a játék.

Hogyan orvosolható ez?

2022. szept. 25. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Visszaállítod biztonsági mentésből a fájlt. Feltéve, hogy mielőtt buherálásba kezdesz, előtte csinálsz egy másolatot, nehogy baj legyen. Ha ezt nem tetted meg, akkor a fájl tartalmát és jellemzőit vissza kell olyan értékekre állítani, amilyen a módosítás előtt volt (például ha átnevezted .txt-re, hogy szerkeszteni lehessen, akkor vissza kell .sii-re). Ha ez sem segít mert valahogy megsérült a módosítás hatására, akkor marad az újratelepítés.
2022. szept. 25. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Visszaírtam, nem kellett sokmindent megváltoztatni. Most működnek a gombok. Rosszul tettem fel akkor a kérdést, a konzolt hogyan tudom működésbe hozni? Mert egyelőre ugyanott vagyok ahol eddig is voltam - sehol.
2022. szept. 25. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Google, első találat:

[link]

2022. szept. 25. 16:58
 4/8 A kérdező kommentje:
3-mas, konkrétan ezt írtam le a kérdésben. A konzol beállítása megvan, gombot nem tudok társítani hozzá, mert - a kérdésben benne van - a billentyűzetem nem brit/amerikai (QWERTY), hanem magyar (QWERTZ), ami azt jelenti hogy ékezetes betűket ábrázoló billentyűk vannak rajta, ezért nincsen '~' billenytűm!
2022. szept. 25. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a billentyűzet kiosztást megváltoztatni. Mert nem az számít mi van a billentyűre írva, hanem a lenyomott billentyűt melyik készlet szerint értelmezi a gép. Windows-ban ott a nyelvi váltó (Alt+Shift), lehet ennyi is elég.
2022. szept. 25. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:
5, brit angol nyelv hozzáadása és átváltása után sem tudom előhozni a konzolt, ráadásul a billentyűkombók is meghaltak (pl: nincsen Alt+Tab, Ctrl+Alt+Del, Alt+F4 stb.)
2022. szept. 25. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy milyen billentyűd van, ugyan azzal a gombbal kell megnyitnod a console-t. A tab fölött lévő legszélső gomb nyitja meg a console-t, ami magyarban a 0.. Szerinted több száz magyar játékos, akik használják a konzolt mit csinálnak? Magyar leírásokban is benne van:

[link]

"Indítsd a játékot, és ha már bent vagy, a §-s gombbal tudod előhozni a console-t.

(TAB feletti 0-s gomb)"

2022. szept. 25. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
A "developer_0" nálam nem lett átkapcsolva "developer_1"-re. Megtettem, és elszállt az összes gomb a játékban semmilyen billentyű, de még az egér sem mozdul. A kormányzás és a pedálok viszont továbbra is működnek.
2022. szept. 26. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!