Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik olyan, hogy megtalálta...

Létezik olyan, hogy megtaláltam a "szent grált" az online kaszinóban?

Figyelt kérdés

Egy online pókerrel foglalkozó oldal kaszinó felületén elkezdtem bedobálni az 5 dolláromat 10 centenként egy nyerőgépbe. Nem nagyon értettem mi történik, de kb 2-3 órán keresztül játszottam folyamatosan, és a pénzem stabilan nőtt. Egyszerűen nem tudtam veszíteni, mert 10 játékból mindig nyertem annyit, ami fedezi ezt a 10 pörgetést, vagy egy kicsit többet, így nőtt a pénz. Ez már nem volt igaz arra, amikor 20 centtel, vagy még nagyobb összeggel kezdtem el játszani kapzsiságból, de visszaváltottam 10-re, és újra nyerő széria jött. A 3 óra végére az 5 dolláromból lett 52.

Létezik ilyen, hogy egy nyerőgépen 10 centes téttel stabilan lehet nyerni hosszútávon? Vagy csak szerencsém volt 3 órán, és több száz pörgetésen keresztül? Esetleg ez ilyen hosszútávú beetetés, hogy függővé tegyen?

2022. szept. 23. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik a beetetés, a másik a mázli, mert random generált számokkal dobál téged.

Ha neked az elején sikerélményed van, mint itt is, jó eséllyel fogsz visszatérni játszani, amivel már lehet többet hagysz ott, mint ahogy elkezdted.

2022. szept. 23. 09:14
 2/8 A kérdező kommentje:

De a "beetetés" azt jelentené, hogy meg van buherálva a szerencse-faktor, ami illegális lenne, nem?

A másik a mázli: lehet mázlim 3 órán keresztül? Van ekkora véletlen? És pont akkor kezdtem el bukni, amikor növeltem a tétet, és amint visszavettem, már nyertem is újra?

2022. szept. 23. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem csak nyertél és nem csak veszítettél egyik téttel sem.

Lehet hogy manipuláltak az esélyeken, lehet csak szimplán szerencséd volt.

Egyáltalán, hogy milyen törvény vonatkozik az ilyen online kaszinókra, melyik ország törvényei vonatkoznak erre pont, vagy itt mi áll az apróbetűs részekben, ki tudja.

Valószínűleg ugyanezzel a taktikával az 52 dollárodból 500 már nem lesz.

2022. szept. 23. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Egész biztos manipuláltak az esélyek, neked egyszerűen mázlid volt. A nyerőgépek (a valóságban is!) úgy vannak programozva, hogy hosszútávon többet dobálj bele, mint amennyi nyereményt kifizet. Lehet, hogy te beledobsz 10 dollárt és megnyered a 10000 dolláros jackpotot, de ha ez történt, biztos lehetsz benne, hogy előtted beledobtak a gépbe legalább ennyit, ha nem többet, így gyakorlatilag mások pénzét nyered meg. Annyi a különbség az online és az igazi gépek között, hogy míg ha az igaziban a nyeremény után folytatod a játékot, jó eséllyel egy vesztő szériába kerülsz, mivel nincs más aki pénzt dobna bele veled párhuzamosan. Online viszont lehet, hogy több ezer másik ember is épp azzal a géppel játszik veled egyidőben és akkora mázlid van, hogy pont mindig abban az időben játszol amikor a gép nyereményt ad. A többi így meg folyamatosan veszít, de hát ezért szerencsejáték. Azért óvatosan, mert lehet hogy idővel megfordul a kocka és te kerülsz vesztő szériába, míg más aki pont veled egyidőben játszik elnyeri a pénzed.
2022. szept. 23. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Értsétek már meg végre, hogy a SZERENCSEjátékokban nem létezik olyan, hogy "nyerő stratégia"! Középiskolás matek legalsó szintje, mégsem képesek felfogni az emberek. Ha létezne nyerő stratégia, akkor már nem léteznének kaszinók.
2022. szept. 23. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Ellenben létezik nagyon sok vesztő stratégia. Egy stratégia sem garantálja, hogy nyerni fogsz, ellenben vannak olyan megközelítések, amelyekkel minimalizálni tudod a veszteségedet, és a lehető legjobban tudod kapitalizálni a nyereségedet. Persze ehhez a klasszikus valószínűségszámításon kicsit túl kell menni.
2022. szept. 23. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy vannak ilyen milliomos pókerjátékosok?
2022. szept. 26. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 A póker pont rossz példa, mert annak elenyésző a szerencsefaktora magas szinten. A tétrendszere, a játszma közbeni kiszállás lehetősége, és a tény, hogy az utolsó pillanatig nem ismered a saját lapod relatív erősségét oda vezet, hogy sokkal nagyobb hangsúly van az okos játékon, mint a szerencsén.
2022. szept. 26. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!