Hogy lehet így beállítani a wowban?
2010. szept. 26. 09:02
1/5 anonim válasza:
Hát...Őszintén megmondom vagy 3éve wow-ozok e még sohasem láttam ilyen besorolást az actionbard-on...hát sztem vagy vmien addonféle mert ahogy látom a gyerek agyon van addonolva,vagy pedig valamiféle macro
2/5 anonim válasza:
Key bindingsnél kikeresed a második bart és ott: C+1, C+2...
3/5 Gerapppa válasza:
Key bindingsnél vagy van külön egy addon(asszem Bartender a neve bocs ha nem, mert már elfelejtettem 2 éve nem wowozok én se [link] (innen tod letölteni) amivel megtudod ugy csinálni mint a képen, hogy az a skill sor vagy egymáson vannak. mi és rárakod ugy hogy c-1, c-2...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2010. szept. 26. 21:35
5/5 anonim válasza:
Maga a gombkiosztás egy Dominos nevü addonnak köszönhető,a HP és MANA bar-ok pedig XPerl UnitFrames nevü addontól lesznek ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!