Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez Darksiders hiba, vagy...

Ez Darksiders hiba, vagy driver vagy micsoda?

Figyelt kérdés
[link] itt 1 link...nem tudom mi lehet a baja h minden ilyen ködös...aki tud vmi írjon pls
2010. szept. 26. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért milyennek kéne lennie, nem ismerem a játékot sorry.Amugy videokártyának túl sok esetleg vagy nemtom...
2010. szept. 26. 01:23
 2/8 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kép amit linkeltél. Arra tovább is lehet menni, vagy csak kiálltál egy peremre és a tájat nézed? Ha arra tovább lehet menni és ilyen szürke akkor valszeg driverhiba.
2010. szept. 26. 01:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen...végig ahogy megyek a pályán ilyen szürke ködös dolog van...haveromnak meg tökéletes...és a driverhibát hogyan lehet megoldani?
2010. szept. 26. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egyértelmű a kép, de egy videokártya frissítéssel megpróbálkozhatnál, plusz pakold fel patch(eket) ha vannak. Meg próbáld ki más játékoknál is, hogy van-e valami hiba.
2010. szept. 28. 06:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem éppen ezaz h csak ezzel az 1 játékkal van hiba...hát a videókárytafrissítést nem naon tom h hogyan is kell...am sajnos még patchek nincsenek de azokat várnám
2010. szept. 28. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha más játékoknál nincs hiba (nem pont ugyanilyen, akármilyen hiba, ami a grafikát érinti) akkor nem a driver a gond, legalábbis valószínűleg. Ha a minimum rendszerkövetelménynek nem felel meg a játék, vagy csak éppen eléri, az is lehet gond. Driverfrissítésre töb lehetőség adódik: megkeresed a gyártó oldalát (NVidia, Ati, akármi) és onnan letöltöd a legfrissebb driver, illetve a Sajátgép(jobb klikk rá)---> Tulajdonságok--->Eszközök fül---> kikeresed a videokártyát a listából, és a fenti gyorsmenüből (vagy a tulajdonságok---> Illesztőprogram---> Illesztőprogram frissítése gombot lenyomva) frissítheted.
2010. szept. 28. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Javítok: ...Ha a játék minimum rendszerigényének nem felel meg a géped..., ezt akartam írni :D
2010. szept. 28. 19:03
 8/8 Ergon válasza:

Hello

nekem is ugyan ez volt a bajom a jatekkal de sikerult megoldanom. letoltottem egy 3d-analiyer nevu programot(ingyenes),es ott bejeloltem a FORCE HIGH PRECISION PIXEL SHADER dolgot majd elinditottam a jatekot.

ez segitett.(nemtok ekezetet irni...)

2010. nov. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!