Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan menő az Elden...

Miért olyan menő az Elden ring nevű játék?

Figyelt kérdés

2022. szept. 18. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Miért, menő? Én a megjelenése körül (2022 február) emlékszem egy nagyobb hype-hullámra, aztán mindenki végigtolta, és elfelejtődött.
2022. szept. 18. 12:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt olvastam, emiatt kérdeztem.

Az zene rendben van de a játékot nem értettem hogy mennyivel lehet jobb például egy wow-nál.

Cikk: [link]

2022. szept. 18. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Köze nincs a WoW-hoz, két teljesen más műfaj a kettő. Hogyy jött egyáltalán ez az összehasonlítás?
2022. szept. 18. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nos, telex... nem hiszem hogy túl sok közül lenne a játékiparhoz, csak kellett valami hangzatos szöveg, azt még sem írhatták, hogy az egykor nagy hype-al érkező játék.
2022. szept. 18. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta műfaj nem való mindenkinek, a FromSoftware meg lerakott pár hasonló játékot már az asztalra, amik kb mind díjnyertesek, mint a Dark Souls sorozat, a Sekiro stb. Ezt karolták fel a műfaj kedvelői.

Nem csak itt volt egy rajongói hullám, sok más AAA játéknál is jelen vannak ilyen felkapások, aztán hogy mi sül ki belőle, részletkérdés.

2022. szept. 20. 07:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Én valami olyasmire voltam kíváncsi hogy "mert szép a képi megjelenítés" vagy mert "izgalmas" vagy "xy" miatt, egyszóval az érdekelne, hogy miért annak érte annyira oda?

Szép? Jó? Izgalmas? Tanulságos?....

?

2022. szept. 20. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, ezért ha sikerül valami nagyobb a sikerélmény is. Persze anyázol mikor 38x halsz meg "de hát nem is ér el odáig!", de mikor 39-re megvan, na akkor jön a katarzis.

Ezek a játékok masszívan betanulósok. Szó szerint meg kell tanulnod az ellenfelek mozgását, támadásait stb, hogy végig tudj menni, ezért szenvedősebb (más játékban is meg kell tanulni játszani, de nem ilyen szinten hogy 1 rossz lépés aztán egyből game over).

Én most a Steelrising-gal szívok, egyből eszembe jutott miért is utáltam a Dark Souls-t, a Nioh-t, a Sekirot XDXD De a végén nagyobb a megelégedettség.

2022. szept. 20. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Végtelenül imádom ezt a gamet, nem vagyok souls játék kedvelő de ez mindent vitt. Hosszú évek óta először jött szembe velem egy olyan játék ami nagyon gazdagon részletdús, gyönyörű grafika, tele mellékszálakkal és mindezt openworldben. 7 féle vége van a játéknak egy nagyon ütős storyval és te döntöd el hogy melyik végletet csinálod meg:) megannyi kaszt és megannyi hely ahova el tudsz menni. Rengeteg fegyver/felszrelés és varázslat amiket megtanulhatsz és fejleszthetsz mindezek mellett a bossok hozzák azt az igazi "nehéz nagyfőnök" küzdelmet :D Mindenképp ajánlom, sőt kötelezőnek gondolom ezt a játékot
2022. dec. 18. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

Miért talán a wow az tanulságos?:D

Egy lélekölő játék .. sosincs vége és az életed le éled egy “fiktiv “ világban ami ráadásul fos játék is…

2023. jún. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!