Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan működik az itt a piros...

Hogyan működik az itt a piros hol a piros?

Figyelt kérdés
Kártyával és golyó/gyufáskatulyával?

2022. szept. 17. 08:47
 1/3 A kérdező kommentje:

tini koromban egyszer megszivatott egy figur az aluljáróban.

a módszer lényege az volt, hogy én távolról néztem, hogy mi fog történni, de senki nem ment oda hozzá. Egy idő után kiszúrt magának, odajött, hogy segítsek neki kicsit fellendíteni az üzletet. Ad 2000 Ftot, én tegyem fel arra a kártyára, amit ő majd finoman megmutat, így nyerek 4000 Ftot és látják az emberek, hogy lehet ezzel nyerni is.

Mivel ebben nem láttam kockázatot, némi ódzkodás után belementem. Az első körben nyertem is, majd mondta, hogy tegyem fel a saját pénzem is, duplázzam meg.

Itt újra rámutatott egyre, de nyilván azt már elbuktam, pedig figyeltem a kezét.

A történet "jó" véget ért: egy kívülálló elrángatott onnan, mielőtt jobban megkopaszt (mondjuk több pénz nem volt nálam) és elzavarta a fickót. Elmagyarázta, hogy én voltam a madár, aztán az aluljáró másik felén nagy nehezen visszakönyörögtem a csávótól a pénzem, mert abból utaztam volna haza csóró diákként.

Azóta sem tudom, hogy a kártyával hogy tudta ezt összehozni, illetve szerettem volna leírni ezt a történetet, hogy más ne essen ebbe a hibába.

2022. szept. 17. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor két kártyát összefog egyszerre, akkor nem az alsót dobja le hanem a felette lévőt..
2022. szept. 17. 09:44
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

közben megnéztem pár videót is róla yt-n, így már érhető!

2022. szept. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!