Ki honnan töltötte le a sims 4-et ingyen?
7 Nem, a kulfoldiek is sirnak az arak miatt, nyugi. Kulfoldon is vannak alacsony fizetesbol elo jatekosok, az alberletarak meg ott meg magasabbak. (A Twittert a Sims kozosseg kovetesere hasznalom es ok is dragalljak.) Es a kulfoldiek is hasznaljak a kaloz opciokat :)
A kerdezonek meg javaslom, hogy tanulja meg a google hasznalatat, jarjon utana, mik a biztonsagos oldalak, mert az “xy jatek free download” keresesre talalhat ketes oldalakat :) Szamtalan modon be lehet szerezni ingyen, mint minden jatekot.
#7 Az is igaz. De azért 1 külföldi annyira nem érzi meg mint mi a 400+ forintos árfolyammal, plusz ugye még ott van az a valamennyi díj amiért átváltják euróra a forintot. Persze nem minden külfőldi teheti meg, de ott jobban is keresnek mint itt. Én az "átlagos" élet színvonalúakra gondoltam. Egy magyar biztos nem fog közel 400-500 eurót(közel fél millió forint) kiadni hogy teljes csomagja meglegyen. Azon kismillió másik játékot vesz amikkel sokkal jobban el tud lenni az ember. De külhonba azért nem olyan durva a helyzet mint itt. Ott euróba is kapják a fizetést, nincs külön váltogatási macera pénznemek között(és ennek díja).
Eddig rendszeresen vettem 10-20 eurós játékokat Steam-en, de most már a mostani árfolyam mellett 2x is meggondolom hogy mit veszek, illetve ha miután letöltötte a Steam és valami gond van játékkal egyből visszatérítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!