Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri Nes mini konzolt...

Megéri Nes mini konzolt venni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval, gyerekként úgy tekintettem a szomszéd haverom nintendójára, mint egy álomgépre.

Később nekem is lett nintendo másolatom, és imádtam.

Szóval megéri vennem egy mini változatot, ha azóta elmult ez a gyerekkori érzés?

#Nes mini, megéri e.
2022. szept. 11. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Snest inkább, de kapni jó kérdés hol lehet.
2022. szept. 11. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek a mostani NES, SNES stb koppintások modern gépek, amiben van egy SD kártya meg rajta X játék.

Hogy megéri-e, azt csak te tudhatod, mennyire akarsz ilyennel játszani.

Weboldal tekintetében wish, gearbest, alibaba stb oldalak, ahol mindenféle kínai dolgot tudsz venni, szokott lenni ilyen is, árban változó, érdemes átböngészni őket.

2022. szept. 12. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező a hivatalos nintendo által kiadott minit kérdezi. Az azért messze jobb, mint a kínai vackok. A snes-hez járó kontroller (de talán a neses is), simán usb-be dugható, és egyéb retro platformerekhez ideális.
2022. szept. 12. 14:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, a beépített játéktartalommal való nes re értettem.

úgy olvastam, 30 játékkal adták ki, de nem tudom köztük van e a mario.

ha valaki tud tesztoldalt, megköszönném, mivel utálok egy játékot emulálni.

2022. szept. 14. 14:19
 5/6 elistvan ***** válasza:

NES mini 30 játékának listája képekkel:

[link]

2022. szept. 14. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Egy emulátor dobozt veszel, aminek hasonlít a háza a régire. Ha a kinézet számít vegyél aiexpresszen olyan dizájnos Raspberry Pi házat, ha meg csak a játék, ingyen emulálhatod magadnak.
2022. szept. 23. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!