Van olyan PC-játék, ami megfelel az alábbi szempontoknak?
-Testreszabhatom a karakterem, kinézetre és jellemre is.
-Nem fantasy világban játszódik. Az nem baj, ha a múltban vagy kitalált
helyen játszódik, de a mágia és a természetfeletti lények egyáltalán nem
érdekelnek.
-Van története, ami mentén halad a játék, és különböző választások elé
állít, a döntéseim pedig hatással vannak a történet alakulására.
-Nincs benne intenzív erőszak. Ezalatt olyasmire gondolok, hogy pl.
fröcsköl a vér, levágott testrészek repkednek, kínoznak valakit, stb.
Lehet, hogy túl érzékenynek tűnök, de nekem sajnos lelkileg megterhelő az
ilyesmi.
Gondolom, az RPG műfajába tartozna egy ilyen játék, de az is lehet, hogy még nem alkottak olyat, ami megfelel ilyen különleges kritériumoknak. :)
Azért nagyon megköszönném, ha valaki tudna ajánlani valamit, ami legalább megközelíti az elképzeléseimet!
Írok pár játékot. Igaz van bennük erőszak. De egyik sem megy el horror/ psyho thriller irányba.
Fallout New Vegas
The Witcher 3
Sunset Overdrive (paródia játék)
Saints Row 2-3-4 (ez is paródia játék)
Stardew Valley (nagyon ajánlom)
Sun Haven (Stardew-hez hasonló)
Illetve ez lehet nem felel meg minden követelménynek, de ajánlom a Life is Strange szériát is. Ez valamivel komolyabb játék, de azért csonkitások nincsenek benne. Komoly történetet mesél el ahol a döntéseidnek hatalmas súlya van. Én a LiS 1. részének 4. fejezetének elején elsírtam magam(nem, nem horror).
Cyberpunk 2077
Minden kritériumnak megfelel. A vért ki-be lehet kapcsoni, így ha nem akarod látni, nem fogod.
Nem fantasy, nincs mágia, se szörnyek... már ha az embert nem tekintjük annak...
Erős sztori jó előadásmódban, a döntéseidnek van hatása, ráadásul nincs megbélyegezve, hogy mi a jó és a rossz döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!