Monopoly vagy Pandemic?
Figyelt kérdés
Melyik társasjátékot szeretitek jobban?2022. szept. 5. 11:14
11/15 anonim válasza:
A "szitokszó"-ért elnézést kérek! Feleslegesen gerjeszt ellenérzéseket! Biztos van jó is a Monopolyban, ha ennyien szeretik.
Szóval jó játékot mindenkinek! #7 voltam.
12/15 anonim válasza:
Én a 3-mas vagyok és engem is lepontoztak. Pedig a kérdésre válaszoltam, ami a véleményemet kérdezi. Egy véleményben mi a fene lehet "nem hasznos", áruljátok már el...
13/15 anonim válasza:
#4 vagyok. Engem is lepontoztak csak mert a Monopoly riválisát nem ismerem. Itt úgy látszik csak ilyen gyökerek vannak akik lepontoznak ha nem nekik tetsző választ/véleményt adsz.
14/15 anonim válasza:
13-as: feltesznek egy kérdést miszerint melyik játékot szereted jobban. A véleményed akkor lesz releváns ha mindkettőt ismered, logikusan.
De persze mindig lesznek ilyen énmegmondomatutit emberek akik gyökérnek hívnak rajtuk kívül mindenki mást, akik fikázzák az ismeretlen oldalt és akik minden áron bele akarnak szólni mindenbe még akkor is ha kicsit sincs belelátása a témába.
15/15 anonim válasza:
A Chachapoya is szuper, most próbáltuk ki! Hát még a Holtak tele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!