Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell eldobni a peonzát?

Jakob kérdése:

Hogy kell eldobni a peonzát?

Figyelt kérdés
Megnéztem a neten, több oldalon is, utána olvastam, de nekem csak nem sikerül. Próbáltam már legalább százszor, de mindig csak az oldalán pörög. Nem értem, hogy mitől fordulna meg. Az lehet, hogy amit vettem az úgy szar ahogy van, vagy csak én vagyok überbéna.

2022. szept. 4. 11:54
 1/3 Deres Daru válasza:

Sokat kell gyakorolni. Eleinte nekem sem ment, de minden nap megpróbáltam valamennyiszer, de nem vittem túlzásban. Aztán szép lassan már profin, elsőre kitudtam dobni.

Régen én is nyomtam, tudom milyen ez.

Nem feltétlenül maga a peonza a hibás.

Írásban így ezt elég nehéz lenne elmagyarázni, így szerintem keress olyan embert, aki már tapasztalt ebben és megtudja mutatni neked.

Azért adok egy tippet:

Mikor dobod ki, és még a levegőben van, akkor gyorsan, határozottan húzd vissza.

Legjobb, ha megnézel róla egy youtube videót.

2022. szept. 4. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt találtam, hátha a segítségedre lesz:

[link]

2022. szept. 4. 16:26
 3/3 anonim válasza:

Az enyémnek nagyobb a karikája a kelleténél, előbb leesik a karika, minthogy a zsinór leperegne.

Elképzelhető ilyen?

2022. dec. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!