Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Genshinben milyen karakter...

Genshinben milyen karakter titkok vannak?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok hogy Bennett healelése attól függ hogy mennyi a HP ja. Minnél több HP-ja van annál többet healel egyszerre. Qiqi healelése pedig az ATK- tól függ. Minnél több az ATk-ja annál többet healel. Vannak még ehez hasonló titkok hogy miket fejlesszek a karaktereken?

Megva Zhongli, Arataki, Beidou, Kazuha, Heizou, Thouma, Xiao, Diluc, Yanfei, Kaeya, Chongyun (több is van de ők nem nagyon erősek és nem nagyon szeretem őket) Kérlek segítsetek mert például Zhongliról azt láttam hogy nagyon erős pajzsa van de nem tudom hogy tegyem azzá. Már 90-es és a talentjei 8-6-5 szintűek. Beidou is egyszer nagyon sokat sebzett de megváltoztattam az atifactjait és nem tudom mik voltak. Ő hogyan a legerősebb vagy neki mi a titka? Na meg Kazuha és Heizou is pár videóban nagyon sokat sebzett.

2022. szept. 3. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A legegyszerubb, ha rákeresel guglin, hogy "[karakternév] build".

Ott összegyűjtik neked viszonylag röviden, hogy az adott karakterre milyen artifactet+fegyvert kell rakni, és hogy milye kell hogy magas legyen (hp/atk/def)

[link]

Ez itt zhonglihoz útmutato.

Azt is el kell döntened hogy mire használod az adott karaktert, mert más artifactet/fegyvert kell neki adni akkor, ha első sorban vele akarsz támadni (main dps) és akkor, ha a többi karakteredet akarod a segítségével felerősíteni (support). Ha zhonglit pajzsként akarod használni, akkor keresd ki a belinkelt oldalon, hogy "shield support".

Kazuhát ugyanúgy megtalalod ezen az oldalon, de ő első sorban support karakter. A legjobb "elemental mastery" artifacteket tenni rá, mert nem az anemo támadása a fontos, hanem az, ahogy reakcióba lép a többi elemmel.

Amúgy "titok" még, hogy bizonyos elemű karakterek felerősíthetik egymás támadásait.

Pl nekem megvan Yelan, egy hydro karakter, akinek a saját dmgje 30k, de ha bennettel felgyujtom az ellenséget mielőtt Yelannal megtámadom, akkor a tűz és a víz reakcióba lépnek, és így 70-80k lesz dmg.

Ha már amúgy is utánanézel dolgoknak, akkor ennek is érdemes :D

2022. szept. 4. 00:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Az volt a baj hogy hiába kerestem rá googlen nem nagyon értettem ezeket a kifejezéseket (suppport stb) de ebből így most ki tudtam következtetni hogy akkor mi mit jelent. A Healelést sem tudtam volna ha abban a videóban nem magyarázzák el amit láttam de nem találtam ilyet a többiről is. köszi a választ ^^
2022. szept. 4. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!