Quegmire kérdése:
Hogyan tudok Left 4 Dead-ben nevet változtatni?
Figyelt kérdés
left 4 dead (1)2010. szept. 25. 10:02
1/12 anonim 

válasza:

Steam-en kell megváltoztatni a neved, és akkor a játékban ugyanaz lesz a neved mint Steam-en.Ha nem eredeti, akkor azt nem lehet, mert az illető beleintegrálta a nevét a játék fájljaiba.
2/12 A kérdező kommentje:
De valahogy meg lehet csak már nem tudom pontosan mit kell átírni. Mert régen megvolt és valami txt-t át kellett írni amiben sok 0 volt :D de nem tudom pontosan mit
2010. szept. 26. 13:40
3/12 A kérdező kommentje:
valaki még tud segíteni?
2010. szept. 29. 20:20
4/12 anonim 

válasza:

Hogyne. Én tudok segíteni, nem úgy mint a tudatlan első válaszoló.
Ezek közül az egyik fájlban lehet a nevet átírni:
(A játék főmappájában találod valamelyiket.)
stryder.ini
rev.ini
5/12 A kérdező kommentje:
Végre 1 értelmes válasz :D köszi
2011. febr. 22. 22:11
6/12 anonim 

válasza:

Hát, ha egyszer illegális játékról kérdezel, ne várj túlzottan értelmes választ.Ha már a warezt választottad.
7/12 A kérdező kommentje:
blaze69-től töltöttem, nem találom a fájlokat :S
2011. febr. 23. 17:22
8/12 anonim 

válasza:

Nem vetted meg, most szívsz:DDD
9/12 A kérdező kommentje:
az a nevem hogy Powered by CSmania.RU
2011. febr. 23. 21:52
10/12 anonim 

válasza:

Kiegészítem az előző hozzászólásom azzal, hogy azokat a fájlokat csak akkor találod meg, ha más patchet telepítettél. (A Standalone patch hozza létre a stryder.ini-t; a RevEmu pedig a rev.ini-t.)
Próbáld meg ezt a módszert, mert ezek szerint neked nincs patch telepítve:
Left 4 Dead főmappa\left4dead\cfg
Ebben a mappában van egy config.cfg fájl. Nyisd meg jegyzettömbbel, majd keress egy olyan sort, ami így kezdődik:
name
Itt átírhatod a neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!