Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van offline, de hosszú,...

Anonimkrd kérdése:

Van offline, de hosszú, sokáig játszható játék androidon?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl pc-n a GTA, far cry, tomb raider, vagy akár NFS most wanted és hasonlók, amivel jól el lehet játszani amikor épp unatkozom és bármikor van rá lehetőség (munkában)

2022. aug. 30. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Van.
2022. aug. 30. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg tudna példákat említeni?
2022. aug. 30. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hogy elcsald a munkát? Nem.
2022. aug. 30. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszen hogy sokat ártana neked, ha Ukrajnában a rohadt katonaság miatti munka alatt (mivel katona köteles vagyok éppen)játszanék pár percet.
2022. aug. 30. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Mielőtt leírsz valamit online, előtte gondold át, való életben is ilyen okoskodó/kötekedő mernél-e lenni.

2022. aug. 30. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

hadkötelesről már hallottam katona kötelesről még nem

Kingdom Rush bármelyik része

Minecraft PE

Stardew Valley

Dead Cells

Battle Chasers: Nightwar

2022. aug. 31. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Habár gyerekként játszottam, de most is nagyon élvezem néha elővenni a Crusade of Destinyt. A Godville is egy tipikusan ránézegetős játék, bár ott elég passzív szerepben vagy.
2022. aug. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!