Úgy érzitek ti is, hogy zuhanásnak indult a Fortnite színvonala?
Nem a legrosszabb a játék. Azért elég jól kikapcsolja az embert, de rá lehet unni.
Főleg a játékosok viselkedése miatt. Ami engem kiakaszt, az a bokorkempelés, meg ha fightolok egy másik ellenféllel, marad vagy 20HP-m és valaki ezt várva kiszed. Sok ilyen eset után nyomok rá az Uninstall-ra, aztán pár hónap után újrarakom.
De nyilván ez egy populáris játék, meseszerű, gyerekes, nagyon könnyed az egész. Nem sok köze van a realitáshoz...
De ettől még játszható, csak vannak emberek, akiknek ez rettentően kívül esik a határán. Azoknak az a megoldás, hogy ignorálják, és tudomást sem vesznek róla.
Ettől függetlenül ha egy felnőtt ember ezzel játszik, az nem egyenlő azzal, hogy az a felnőtt ember egy alga IQ szintjén állna...
#11: Ezt azzal egészíteném ki, hogy meg azért is ezzel játszanak a legtöbben, mert ugye a sok kisgyerek a nagytestvérétől és/vagy az idősebb barátaitól azt látja, hogy hasonlóval (battleroyal játékokkal) játszik (pl PUBG, COD, stb.) és megkéri a szüleit, hogy hadd játszon ő is és akkor a szülők megtalálják neki a Fortnite-ot, mert az sokkal lájtosabb, de még is hansonló.
#12 Teljesen igazad van én pont ezért ignorálom is. Talán egyszer, ha kipróbáltam, még az is sok volt. A játékosok mentalitása meg, amit írsz, pont azért olyan, amit kicsivel fentebb írtam, mert a játékosok egytől egyig kisgyerekek és nekik ilyen a játékstílusuk.
Egyszóval a Fortnite a kisgyerekek battleroyal játéka. Én maradok a COD-nál, a PUBG-nél és az APEX-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!