Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Úgy érzitek ti is, hogy...

Úgy érzitek ti is, hogy zuhanásnak indult a Fortnite színvonala?

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%
Tudod, a legolcsóbb termék vonzza a legtöbb vevőt, mivel ingyenes...
2022. aug. 31. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem a legrosszabb a játék. Azért elég jól kikapcsolja az embert, de rá lehet unni.

Főleg a játékosok viselkedése miatt. Ami engem kiakaszt, az a bokorkempelés, meg ha fightolok egy másik ellenféllel, marad vagy 20HP-m és valaki ezt várva kiszed. Sok ilyen eset után nyomok rá az Uninstall-ra, aztán pár hónap után újrarakom.

De nyilván ez egy populáris játék, meseszerű, gyerekes, nagyon könnyed az egész. Nem sok köze van a realitáshoz...

De ettől még játszható, csak vannak emberek, akiknek ez rettentően kívül esik a határán. Azoknak az a megoldás, hogy ignorálják, és tudomást sem vesznek róla.

Ettől függetlenül ha egy felnőtt ember ezzel játszik, az nem egyenlő azzal, hogy az a felnőtt ember egy alga IQ szintjén állna...

2022. aug. 31. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

#11: Ezt azzal egészíteném ki, hogy meg azért is ezzel játszanak a legtöbben, mert ugye a sok kisgyerek a nagytestvérétől és/vagy az idősebb barátaitól azt látja, hogy hasonlóval (battleroyal játékokkal) játszik (pl PUBG, COD, stb.) és megkéri a szüleit, hogy hadd játszon ő is és akkor a szülők megtalálják neki a Fortnite-ot, mert az sokkal lájtosabb, de még is hansonló.

#12 Teljesen igazad van én pont ezért ignorálom is. Talán egyszer, ha kipróbáltam, még az is sok volt. A játékosok mentalitása meg, amit írsz, pont azért olyan, amit kicsivel fentebb írtam, mert a játékosok egytől egyig kisgyerekek és nekik ilyen a játékstílusuk.

Egyszóval a Fortnite a kisgyerekek battleroyal játéka. Én maradok a COD-nál, a PUBG-nél és az APEX-nél.

2022. szept. 5. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!