Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Éreztek ti is ilyen űrt egy...

Éreztek ti is ilyen űrt egy játék végigjátszása után?

Figyelt kérdés

Az egész a Persona 4 Goldennel kezdődött. Miután végigjátszottam olyan hatalmas űrt éreztem, ami megmagyarázhatatlan. Mintha hiányoznának a játékbéli karakterek :( Az egész társaság, az a megszokott közeg, a zenék, minden. Eléggé be is depiztem, ezért neki kezdtem a Persona 5-nek. Az után még hatalmasabb űrt éreztem. Most a Persona 5 strikerssel végeztem de ez egyre rosszabb lesz. Nemsokára a Persona 3-nak kezdek neki emiatt.

Mintha a karakterek hiányoznának, a sztori, a játékmenet, olyan érzés mintha valami űr lenne bennem, mintha elvesztettem volna valamit.

Okozott már nektek ilyet játék végigjátszása?

2022. aug. 29. 07:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem igazán, mivel rengeteg játék van. Talán a mass effectnél volt ilyen, ott több karaktert havernak is elfogadtam volna a valóságban is.
2022. aug. 29. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején a Dragon Age Origins volt ilyen. Ott néha játék közben is azon kaptam magam (mármint mikor másik szintén játszó ismerőssel dumáltunk róla pl egyetemen), hogy úgy emlegetem némelyik karaktert vagy dialógust, mintha valódi ember lenne, és rendesen hiányzott, hogy a valódi életemmel kell foglalkozni helyettük. :-D
2022. aug. 29. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már, igen.
2022. aug. 29. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó a játékokban, hogy ha egyszer megvetted, az örörke a tiéd. Bármikor újrakezdheted.
2022. aug. 29. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Állandóan.
2022. aug. 29. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Mass Effect trilógia és a Life Is Strange után. Miután végigvittem őket, hónapokig nem tudtam semmi mással játszani, a filmek, sorozatok, könyvek sem érdekeltek.
2022. aug. 29. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A Life Is Strange után konkrétan elmentem piát venni és úgy beb...tam, mint az albán szamár, miközben fan artokat néztem a játékról, és a zenéit hallgattam. Olyan pofonokat osztogatott az a játék, hogy a fal adta a másikat...

Aminél még hasonlót éreztem, az a Mass Effect trilógia és a Bioshock Infinite volt.

2022. aug. 29. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Detroit: Become Human

Life is Strange

Beyond Two Souls

Van egy pár játék, ami ezt váltotta ki.

2022. aug. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!