Éreztek ti is ilyen űrt egy játék végigjátszása után?
Az egész a Persona 4 Goldennel kezdődött. Miután végigjátszottam olyan hatalmas űrt éreztem, ami megmagyarázhatatlan. Mintha hiányoznának a játékbéli karakterek :( Az egész társaság, az a megszokott közeg, a zenék, minden. Eléggé be is depiztem, ezért neki kezdtem a Persona 5-nek. Az után még hatalmasabb űrt éreztem. Most a Persona 5 strikerssel végeztem de ez egyre rosszabb lesz. Nemsokára a Persona 3-nak kezdek neki emiatt.
Mintha a karakterek hiányoznának, a sztori, a játékmenet, olyan érzés mintha valami űr lenne bennem, mintha elvesztettem volna valamit.
Okozott már nektek ilyet játék végigjátszása?
A Life Is Strange után konkrétan elmentem piát venni és úgy beb...tam, mint az albán szamár, miközben fan artokat néztem a játékról, és a zenéit hallgattam. Olyan pofonokat osztogatott az a játék, hogy a fal adta a másikat...
Aminél még hasonlót éreztem, az a Mass Effect trilógia és a Bioshock Infinite volt.
Detroit: Become Human
Life is Strange
Beyond Two Souls
Van egy pár játék, ami ezt váltotta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!