Starcraft 2 - Szerintetek megéri megvenni?
az első azért mond hülyeséget mert online csak akkor tudsz játszani ha eredetiben veszed meg és az rengeteg plusz órát ad a játékidőhöz.
ha meg akarod venni akkor vedd.
Ha lenne egy jó pc-m én biztos megvenném eredetibe!
Egy jó PC exkluzív a sok sz@r között!
persze havonta keresel 130 ropit, közben itt sírsz h. milyen drága, ne vedd meg! MEG ezerhányszázas Broodwar!
Jóhogy nem ingyen kéne a második rész:P
sóherség a köbön:D
Ha rajongó vagy kötelező, a multi miatt úgyis behozza az árát, én megvettem, nem bántam meg. De ha csak épp annyira köt le, mint bármelyik másik játék, akkor lehet, hogy egyszerűbb ha leszeded törve, végigtolod a kampányt és elmondhatod, hogy játszottál az SC2-vel...
Szerintem is arcpirítóan drága (~12k), de nekem megérte, ugyanakkor a 2 részt nem biztos, hogy megveszem, multi van ebben is, 6-10 egységért(kb. ennyi új lesz) meg nem adok ki még egyszer annyit. A kampány viszont érdekel, de azt törve is végig lehet játszani...
Persze a 12 rugó szerinted "arcpirító"?
És a fejlesztőcsapat, akik éjjel-nappal azért dolgoztak h. ti játszhassatok egy ilyen kaliberű játékkal... ők meg cserébe egyenek zsíroskenyeret ugye..?!:P hálátlan népség, a mai világban minden pénzbe kerül!! kíváncsi vagyok Ti mit reagálnátok arra, ha néhány ingyenélő monitorvitéz drágálja azt a projektet, amiért ki tudja hány évet fecséreltetek el az életetekből......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!