Final Fantasy-sok! Miről szól az első rész?
Mi maga a történet? Kapható-e pc-s játékként? Jól értelmezhető? Szép a grafikája?
bocsi, a sok kérdésért, de tudnom kellene:) akárhol keresgélek nem találok ilyen leírásokat:) Szóval tapasztalt játékosok lécci segítsetek:)!
JAjj, nagyon köszönöm, azt hittem már senki nem fog válaszolni:) Értem tehát 7-8 részről tudok valahol információt szerezni?:) Az angollal nincsen gond, a suliban emelt szinten 7 ótára tanulja szegénykém:) És már volt egyszer cserediák programon is:)
És ezekről a részekről tudnál nekem írni egy kicsit:)?
köszönöm
Haat ugy kezdodik hogy egy varos elott vagy amiben all egy szep var. Bemesz a kiraly sir hogy elraboltak a lanyat. Elindulsz megkeresni, kb 10 perc alatt gyors megtalalod egy barlangban ahol le kell gyozni a gonosz garlandot (aki a jatek vegen a chaos toronyban lesz a fogonosz :D ) es vissza viszed a csajszit. Kb igy kezdodik, utanna neki allsz rendet teremteni e mesebeli vilagban.
Vegigjatszottam 1-9 ig mindet, egy egesz jo resznek ertekelnem. Sorrend:
1. IX (brutalis erzelemsokk a vege)
2. VI (Legcoolabb negativ hos)
3. VII
4. VIII
5. I
6. III
7. II, IV (nem nagyon tetszettek)
En imadom a retro feelinget es a zene is nem gyengen odab*sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!