Retro terepasztalt hol lehet eladni gyűjtőknek?
Édesapámnak volt egy terepasztala, ami nekünk útban van, de szerintem egy gyűjtőnek értékes lehet. Ezer éve nem volt bekapcsolva, TT méretű, mozdonyok, szerelvények, kézzel készült kisházak és egyéb tereptárgyak vannak rajta. Én azt sem tudom, hogy mennyit érhet. Lehet hogy alig valamnnyit, de láttam olyat is, hogy csak egy vonatért többszázezer forintot adtak.
Hol érdemes meghirdetni, hol lehet felvenni a kapcsolatot olyan emberekkel, akiket ez érdekelhet?
ponsotabban ebben a topikban:
#3: Köszönöm, feltettem, de sajnos nem volt rá érdeklődő. Mit javasolnál, hogy hirdessem, hogy egyáltalán legyen rá érdeklődő?
Azt sem tudom mennyit ér, én belőttem egy árat az alapján, amilyen árakat láttam az alkatrészek alapján, de ha nem ér annyit, akkor adom olcsóbban is.
Mennyit érhet szerinted?
120x80 cm méretű TT-s terepasztal tartozékaival, házakkal, vonatokkal. (3 mozdony, kb. 10 kocsi) A házak egy része kézzel készült egyedi darabok. Kb 20 éve volt utoljára bekapcsolva, akkor működött rendesen, de azóta nem használta senki, az állapota ennek megfelelő. A vonatok közül van ami teljesen rendben van, van aminek kisebb hibája van és felújításra szorul. Az aszal lábai levehetők. Szerintem gyűjtőknek értékes lehet, mivel számos régi tartozéka van. Akár szétszedve, a darabokat külön-külön kezelve is falhasználható.
Erről lenne szó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!