Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gáz,ha halhatatlansággal...

Gáz,ha halhatatlansággal játszom a doom eternalt ?

Figyelt kérdés
Igazából csak ölni szeretném a démonokat probléma nélkül...
2022. aug. 21. 18:14
 1/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
70%

mi tortenik benne ha meghalasz?

nincs automentes?

csakmert vegulis ahogy elneztem eleve csak orult meszarlas az egesz

meg a doom (reboot) is az

pedig elejen mar remenykedtem

valahogy a doom 3 rebootja lenne jobb ahol lopakodas szamit inkabb vagy ugyanannyira, vagy nem tudom jobb beleelhetoseg ha erthetobb

az hogy demonokat meszarolok esznelkul, megalas nelkul, valahogy nem illik szerintem a doom vilaghoz

eleve szoval olyan mintha God lennel, God Mode ban

milyen lenne ez az Alien Isolationban, vagy a Metro 2033 ban, ahol mondjuk sajnos epp ez van a szornyek olyanok mint uj doom demonok, hentelni kell oket mint a buzakalaszokat megallas nelkul

teljesen irrealis, nem beleelheto ilyen teren

2022. aug. 21. 18:24
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
92%

doom 1 (1993) ba ha megtehetik sokkal tobb ellenfel lett voln folyton? Techinka miatt nem tettek vagy mert realisabb hogy non-stop pihenes nelkuli hentelesrol szoljon az egesz

csak mert mostani techinka megengedte hogy tobbszaz elenfel van mindeg amit le kell gyilkolni maris megtettek beletettek oket

2022. aug. 21. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Csak a csicskák játszák halhatatlansággal.
2022. aug. 21. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

dehogy is, úgy élvezed a játékot ahogy jól esik.

a buzák akik azt mondják csicskaság, hát most mit számít mit mondanak verjék annyukba

2022. aug. 21. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kutyát nem érdekli, hogy egy singleplayer játékot hogy játszol, saját privát dolgod.
2022. aug. 21. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Gáznak gáz, de végülis csak egy játék, nem hivatás.

Egy játék jó részben a nehézség, a kihívás miatt jó élmény, nem értem miért fosztanád meg magadtól ezt a részét, a könnyű fokozat arra van kitalálva, amit szeretnél, és úgy legalább marad egy kis sikerélmény is.

Vegül is, ahogy mások is mondják, úgy csináld, ahogy jól esik, de azért ilyesmit inkább megtartanék magamnak.

2022. aug. 21. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
#5: Azt csak hiszed! Van itt egy pár fura figura, aki szerint ha valaki Xboxon vagy Playstationön egérrel és billentyűzettel játszik single player játékot, az is egy csaló csicska.
2022. aug. 22. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Doom 1 az hentelős volt, sok volt az ellenség. Szerintem gáz a halhatatlanság, mert könnyű szinten elég könnyű.
2022. aug. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!