A világgenerálás-cuccba ha bementél, kattints a "more world options"-re. Itt akad elvileg egy "world type: default" panel, amit "superflat"-re kell állítanod. Ilyenkor közvetlenül alatta felbukkan egy "customize" panel is, melyre ha rákattintasz, lehetőséged nyílik egy "presets" panelra is kattintani. Ezután le kell görgetned, és a "void"-ot kiválasztanod, aztán végigokézni, és kész leszel elvileg. Remélem érthetően írtam. Minden jót, sok sikert, kellemes szórakozást.
2022. aug. 17. 19:47
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem magyarra van állítva. A világ beállításoknál nem találtam meg magyarul ezt a beállítást, hogy üres világ és nincs a legújabb verzióhoz téve egy mod se hogy mit meg hova - sajnos. Ezért kérdeznék nálam okosabbakat . . .
2022. aug. 17. 21:16
3/9 anonim válasza:
Natehát: A főmenüből egyjátékosba váltasz. Alul van egy szürke felület, hogy "új világ létrehozása", erre kattints. Itt találhatsz egy "további világbeállítások..." panelt, erre szintén rá kell hogy nyomj. Ezután jobboldalt van egy "világ típusa: alapértelmezett" téglalap, ezt kattintással "világ típusa: teljesen lapos"-sá kell állítanod. Ekkor közvetlenül alatta felbukkan egy testreszabás gomb. Nyomd meg, aztán a "minták" gombot. Görgess le, és válaszd ki "Az Űr"-t. Ezután: "minta használata", "kész", és ha nem akarsz további dolgokat állítgatni, "új világ létrehozása". Remélem segítettem.
2022. aug. 17. 21:35
4/9 A kérdező kommentje:
Azonnal kipróbálom és nagyon köszi
2022. aug. 18. 09:31
5/9 A kérdező kommentje:
Meglett! Köszi ! Kaptam egy kőlapot. Se víz se föld, se ültetnivaló. Ezeket világbeállításba be lehet állítani? Bónuszláda tartalma, vagy a kezdő sziget mérete? Vagy ehhez már szerverparancsok kellenek, meg WE vagy map editor ?
Netán spawnt is tudok csinálni ? (woltam már szerver építés, de egyedül még sose csináltam ilyet magamnak és ugye a kezdetek . . .)
2022. aug. 18. 09:49
6/9 anonim válasza:
Hát.. a lapot eltüntetheted, ha nyomsz egy "t"-t, a chat megnyitásához, ránézel az egyik sarkára, és bepötyörészed, hogy /fill (itt megnyomod háromszor a tab-ot, hogy a koordinátákat kiírja), aztán nyomsz egy entert. Átrepülsz a szemközti sarokhoz, ránézel, visszakeresed a chatben a filles cuccot, és nyomsz további három tab-ot, hogy mind a hat koordináta meglegyen. A végére kiírod, hogy air, mint levegő. Így valahogy: /fill 32 64 32 -32 64 -32 air. Nyilván esetedben más koordinátákkal. Spawnpointot /spawnpointtal tudsz állítani. Bónuszláda tartalmáról gőzöm sincs. Ahogy a víz, föld, ültetnivalóról sincs..
2022. aug. 18. 09:58
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, így is sokat segítettél!
Egyedül sokáig tartot volna utána olvasgatni, meg tesztelgetni.
2022. aug. 18. 10:31
8/9 anonim válasza:
Szívesen, ha van még kérdésed, nyugodtan tedd majd fel..
2022. aug. 18. 13:56
9/9 anonim válasza:
Gyorsabb lett volna (talán) ha simán letöltesz 1-et, de azért ez se rossz megoldás, kreatív
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!