Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rémlik valakinek egy Online...

Rémlik valakinek egy Online jós játék?

Figyelt kérdés

Nosztalgia faktor beütött. Keresném én ezt a játékot. Egy jósgömb volt (talán ült is mögötte egy lila ruhás varázsló) kérdezni lehetett tőle (de lehet csak eldöntendő kérdést lehetett feltenni).

Úgy rémlik talán általános iskolában játszottam vele (vagy nagyon max gimi elején) szóval esélyes hogy magyar volt.

És nem, nem az Akinator.

Valakinek beugrik a neve is? Köszi a segítséget. :))

2022. aug. 15. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
"Úgy rémlik talán általános iskolában játszottam vele" Oké DE mikor voltál általánosba? Két éve? Talán 6 éve? Esetleg 10-20 éve? Nekünk honnan kéne tudnunk ezt ha te nem írod meg? xD
2022. aug. 15. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

De bunkó vagy egyes. Tanulj meg olvasni. Az a rész arra vonatkozik (amit már b*sztál kimásolni) hogy magyar játék mert akkor még nem tudott angolul.

És nem kötekedni kéne. Van tipped vagy nincs? Most ugyannyi időt vett volna igénybe (vagy még kevesebbet) leírni két nevet mint ezt a gusztustalan kötekedést.

Amúgy...

Nekem rémlik egy magyar és most látom lila is: Jóska Jósda. De már nincs fent, lehet mert flash volt.

2022. aug. 17. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az lesz az, köszönöm. (Bocsi késői válaszért azt hittem, már írtam.) A bunkót meg hagyjad, még te lettél lepontozva az igazságért....
2022. aug. 31. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!