Miért éri meg áron alul eladni jofogason lego szetteket bontatlanul hirdetve?
Hát figyelj, ha mondjuk olyan személy kapott X vagy Y lego szettet ami neki nem kell(vagy eleve nem kellett neki, de ezt kapta) akkor hiába X ősszeg a boltokban, ő ennél gyorsabban és olcsóbban akarja eladni. Nekem is volt pár dolgom amit hasonló módszerrel adtam el. Hiába volt nekem is, ha egyszerűen nem kellet. Szóval lehet ez a helyzet ennél az eladódnál is.
Persze az sem kizárható hogy mégis bontott vagy át akar b#szni a palánkon. Szóval csakis személyesen vagy sehogy. Ha futár/posta intézi és kiderül hogy mégsem bontatlan, akkor simán rá lehet fogni postára/futárra hogy ő náluk sérült meg a csomag.
Persze ezzel nem azt mondom hogy tuti átverés, de azért légy óvatos. Előre sose fizess!!!!!
Szerintem is simán ajándékba kapta.
Nem akarok leszólni senkit, de régen én is tonnaszámra kaptam a márkás parfümöt, mert mégis csak az az ajándék születésnapra, erre-arra, hiába mondtam hogy akkor legalább tusfürdő vagy valami ehető mert az elfogy, nem. Egy részét eladtam de a mai napig van 20+ parfümöm, abból simán 10+ bontatlan fóliában.
"Boltban 10 ezerrel is többe kerül"
Boltban kifizeted a 27% ÁFÁ-t, míg magán vevőnél nem.
Ha csak áfamentesen hozzá jut a termékhez, akkor már tulajdonképpen nyer rajta ha drágábban de bolti ár alatt adja.
Vagy például az a vicces, vásároltam egy terméket. Vásárláskor 30.000 Forint körül mozgott az ára, én valami 25-28 között vásároltam akciósan.
Most ugyanez kifutott termékként 75-85 ezerért fut.
Ha ezt tudtam volna vettem volna rögtön 10 dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!