A PS Plus-on a Last of Us-ból miért tűnhettek el a mentett állásaim?
1: Nincs Playstation-öm.
Amúgy az a fura, hogy most csak a "Remasters"-listában látom. Ha a betűrend szerinti böngészőben nézem, nem találom, pedig azelőtt a T-nél ott volt (mint The Last of Us).
Arról nem kaptam értesítést, hogy levették, majd újrarakták volna.
Anno a PS Now-ban a sima PS3-as Last of Us volt benne. Most, hogy jött több féle PS Plus előfizetés egy nagyobb játék katalógussal, most már a PS4-es Remastered verzió került bele, ami pedig egy teljesen külön játéknak számít, új achievementekkel, szebb grafikával és funkciókkal. A remastered pedig nem tudja kezelni a régi játék mentését, így mindenképp újra kell kezdened.
Ez csak személyes vélemény, de ha 8 hónap alatt nem sikerült végig játszanod egy 15-20 órás játékot, akkor alapból pénzkidobás volt ez a sok hónapnyi előfizetés a mentés elvesztésétől függetlenül.
4: Figyu, hétköznap dolgozom keményen, akkor nem igazán van rá időm. Hétvégenként úgy 2-3 óra hosszát szánok játszásra, de más játékokkal is nyomom. És volt most pár hétvége, amikor összejöttek a tennivalók és nem értem rá. Ez szerintem érthető.
De amikor úgy 1 hónapja a Now Plussá változott, még tudtam jatszani a korábbi verzióval, a mentett állásommal. Tehát nem azonnal cserélték át. De lényeg, ami lényeg, valami értesítést küldhettek volna, hogy amivel játszom, az le fog kerülni. Ez így elég felcsesző.
Valami cheat nincs esetleg, amivel át lehet ugrani fejezeteket?
6: Eddig is a legkönnyebb fokozaton volt. :)
De most olvasom, hogy a remake ősszel PC-re is jön! Lehet, akkor hagyom a Plust és inkább kivárom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!