Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PS Plus-on a Last of Us-ból...

A PS Plus-on a Last of Us-ból miért tűnhettek el a mentett állásaim?

Figyelt kérdés
Év eleje óta fizetek a Ps Plusért (vagyis akkor még Ps Now volt) havi 10 eurót, leginkább a Last of Us miatt fizettem elő, csak avval játszottam. De most ha bemegyek, és megnyitom a játékot, a mentett állásom el van tűnve, teljesen úgy csinál, mintha először nyitnám meg. Ennek mi lehet az oka? Nem igazán örülök, mert olyan, mintha kidobtam volna a pénzt, amit év eleje óta havonta kipengettem.

2022. aug. 10. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezért kellene megvenni. Mert az ilyen ps plus-nál erre mindig van esély.
2022. aug. 10. 08:33
 2/7 A kérdező kommentje:

1: Nincs Playstation-öm.

Amúgy az a fura, hogy most csak a "Remasters"-listában látom. Ha a betűrend szerinti böngészőben nézem, nem találom, pedig azelőtt a T-nél ott volt (mint The Last of Us).

Arról nem kaptam értesítést, hogy levették, majd újrarakták volna.

2022. aug. 10. 08:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, és amikor rádöbbentem a fenti problémára, természetesen a Játék folytatása listából is el volt tűnve.
2022. aug. 10. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Anno a PS Now-ban a sima PS3-as Last of Us volt benne. Most, hogy jött több féle PS Plus előfizetés egy nagyobb játék katalógussal, most már a PS4-es Remastered verzió került bele, ami pedig egy teljesen külön játéknak számít, új achievementekkel, szebb grafikával és funkciókkal. A remastered pedig nem tudja kezelni a régi játék mentését, így mindenképp újra kell kezdened.

Ez csak személyes vélemény, de ha 8 hónap alatt nem sikerült végig játszanod egy 15-20 órás játékot, akkor alapból pénzkidobás volt ez a sok hónapnyi előfizetés a mentés elvesztésétől függetlenül.

2022. aug. 10. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:

4: Figyu, hétköznap dolgozom keményen, akkor nem igazán van rá időm. Hétvégenként úgy 2-3 óra hosszát szánok játszásra, de más játékokkal is nyomom. És volt most pár hétvége, amikor összejöttek a tennivalók és nem értem rá. Ez szerintem érthető.

De amikor úgy 1 hónapja a Now Plussá változott, még tudtam jatszani a korábbi verzióval, a mentett állásommal. Tehát nem azonnal cserélték át. De lényeg, ami lényeg, valami értesítést küldhettek volna, hogy amivel játszom, az le fog kerülni. Ez így elég felcsesző.

Valami cheat nincs esetleg, amivel át lehet ugrani fejezeteket?

2022. aug. 10. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
PS4-en nem igazán vannak csalások, de még ha lenne is, streamingen keresztül sehogy sem tudnád használni, hiszen ott nem férsz hozzá magához a konzolhoz. Szóval mindenképp újra el kell vinned addig, ha végig szeretnéd játszani. Maximum az átvezető videókat tudod elnyomni, illetve beállíthatod a legkönnyebb nehézségi fokozatra, hogy gyorsabban végig szaladhass a már korábban játszott fejezeteken.
2022. aug. 10. 10:54
 7/7 A kérdező kommentje:

6: Eddig is a legkönnyebb fokozaton volt. :)

De most olvasom, hogy a remake ősszel PC-re is jön! Lehet, akkor hagyom a Plust és inkább kivárom azt.

2022. aug. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!