Metro játékokról mi a véleményetek?
Pontosan mire épülnek ezek a játékok, mik a történetük? Ha már hosszan nem is fejti ki senki. Csak úgy röviden, tömören.
Megéri megvenni őket? Ha igen melyik résszel érdemes kezdeni?
És a gépemen elfognak futni?
I5 3470, 8gb ram, Radeon RX 560 4gb
Én sokáig gondolkodtam rajta, hogy megveszem. De a sima gameplay videókból azt csak annyit tudtam leszűrni, hogy Sc-Fi játékok. Meg ahogy látom valami alternatív, nukleáris világról szólnak.
Azonban nekem ilyenkor egyből a Fallout és Borderlands játékok jutnak eszembe, amikkel eleve sokat is játszom. És azt mondják, hogy a metro játékok azok ugyanolyanok mint a Fallout csak ezeknek a light felvonásai.
És legutóbb inkább a Falout 3-mat vettem meg és most a Falout 76 beszerzésén is gondolkodok.
Lineáris küldetések és pályák vannak, egy-egy történetet mesél el a játék. Poszt apokaliptikus környezetben játszódó FPS játék, nem nevezném sci-finek azt leszámítva hogy vannak szörnnyé mutálódott állatok (a regényeket annak jelzi 1-2 oldal, de a játékban semmilyen előrehaladott technológia fejlettség nincs, azokat a járműveket, eszközöket és fegyvereket használhatod ami a katasztrófa érájában is létezett, 2013-ig).
Fallout-ra jobban hasonlít, mínusz a nyílt világ és párhuzamos küldetésfelvétel és játékidő, viszont a sztoriját mindenhol dicsérik. A Metro egyszeri kb. 9-10 órás történet, illetve a többféle befejezés miatt még egyszer újrajátszható egy ellentétes kimenettel (vagy mindig mindenkin segítesz, vagy nem) (kb. 20-40 órát ír az összes achievement feloldásához), a Fallout-okban lazán megvan a 100-200 óra ha aprólékosan végigmész mindenen, és még több ha nem unod az ismétlődő dolgokat (kb. 32 óra a sztori része és 290 órát írnak az összes achievement feloldásához).
a 2033,Last Light linearis, az Exodus amolyan kamu open world.
A last light szerintem unalmas volt, az exodus meg egyenesen xar. A 2033 az jo volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!