Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki milyen online játékot...

Ki milyen online játékot játszik időtöltés, kikapcsolódásként?

Figyelt kérdés

Háborúsat, lövöldözőset nem szeretném,

Tényleg lehet közösen is játszani?

Hogyan, hová kell bejelentkezni?

2022. aug. 5. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én szeretek Hearthestone-ozni miközben youtube-ozok. Nem tudom ilyet keresel-e.
2022. aug. 5. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a háborús, lövöldözős, verekedős nem jön be, akkor vannak pl autós játékok. Pl Forza Horizon 4 vagy 5, ha megbírja a gépet. Vagy forma 1, teherautóvezetés, ilyenek.

A játék magától kapcsolódik a szerverre, van amit nem is lehet offline játszani.

Persze eredeti kell legyen, tört játékkal nem lehet.

2022. aug. 5. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
The West
2022. aug. 5. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Pl Biliárd játék,,hogyan kell, lehet társat keresni hozzá?
2022. aug. 5. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Black Desert Online-al játszok.
2022. aug. 5. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Elite Dangerous - Űrszimulátor, lehet online is és offline is játszani, én soloban szoktam tolni.

Fortnite - Battle Royal [Túlélős]. Tesómmal szoktam játszani, együtt mérföldekkel jobbak vagyunk mint egyedül.

Ezek közül az utóbbi az ingyenes, az előbbit ingyen zsebeltem be, amikor osztogatták valamelyik héten, mint a cukrot.

2022. aug. 6. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Snooker Live Pro a gamedesire.comon. Le kell szedni hozzá az appot.
2022. aug. 7. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán a Catan Universe alapváltozatával tehetnél egy próbát. A klasszikus falu építős, kereskedős társasjáték böngészős változatával. Néha, amikor nincs kedvem semmihez, leszoktam tolni pár meccset ismerőssel.
2022. aug. 7. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!