League of Legends játékban melyek a nagy sebzésű support hősök?
Pantheont nem viszik általában Supportnak, de én egész jól elvagyok vele
Steel Shoudlerguards + Umbral Glaive + Eclipse
Eddigi ötletek mind nagyszerűek, de őszintén legunalmasabb champek az ilyen lux, morgana.(legalábbis a részemről)
Ha supporttal 1v9 akarsz lenni, pyke.
Többet akarsz dmg-elni mint az adc farmolás nélkül, de legyen cc-d meg healed, akkor senna. Egyetlen gond, hogy squishy.
Oneshotolni szeretnéd az enemyt 3-as szinten, pantheon.
Őrületbe keregetni az enemyt a gusztustalan poke dmg-el, akkor velkoz, xerath. Mindkettőhöz kell skill(skillshotok betalálása), de kemények. Assassinok oneshotolnak, de lényegtelen mert high dmg.
Swainnel stackeled a hp-t így late game marha sok a hp és a builded miatt sok a dmg, és ultid miatt jól healelődsz.
Brand: már akkor is bannoltam amikor bronze voltam, most platosként méginkább. Szóval erős, teamfightot lehozod ez-ben. Még akkor és useful amikor 1/9 xddd
Ha majd lesz ügyes duod, akkor meg hanyagold ezeket, és menjenek a chad engage/tankok, meg az enchanterek, aztán meg a meccset a duod carryzi, és rájössz milyen az igazi support élet. Mindenki mást istenít, amikor az egész meccset te irányítottad, te hoztad le. A duod meg jól fog szórakozni mert erős volt, de mi tudjuk kié az érdem és ez pont elég. Én szeretem a support role-t, és thresh main-ként csak annyit kívánok have fun.
Több mágus használható támogatóként: Brand, Lux, Zyra, Vel'Koz, Xerath akik megszokottabbak ebben a helyzetben, azonban Fiddlesticks és Swain is használható
Más nagy sebzésű támogató: Pyke, Senna (a játék kései szakaszaiban erősödik meg főleg), Pantheon (bár rengeted gyengítésnek volt áldozata mivel a profik is gyakran használták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!