Feltörték a Steam accountom. Lehetséges az, hogy az illető aki feltörte használja a paypal fiókom, illetve a bankkártyámat internetes vásárláskor, ha azokkal vásároltam már digitális tartalmat a Steamen?
Steam supportnak írj, hogy feltörték a fiókod, kéred, hogy állítsák helyre neked.
PayPal-odat csak akkor tudja bármire hazsnálni, ha magát a PayPal-odat töri fel. Ahhoz sok sikert.
Bankkártyádat meg pláne csak akkor tudja bármire használni, ha hozzáfér közvetlenül a bankkártya adataidhoz (a Steam-en minimum a CVC kódot neked kell megadni, illetve bankkártyás fizetést nemigen lehet már extra megerősítő lépés nélkül végezni, ahhoz pedig végképp sok sikert kívánok neki)
Szia!
Nekem például sms-t küld a bank a telefonomra egy kóddal, ami nélkül nem tudok vásárolni. Ezért hiába adtam meg a banki dolgokat a steamnek, vásárláskor küldené nekem az sms-t. Szerintem a te bankod is hasonló képp oldja meg az internetes vásárlásokat. Paypalt sosem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!